Ban, bo ja i tak Jelonkowi na urodziny wyślę figurkę jelonka :V
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦

Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 200
Ban, bo ja i tak Jelonkowi na urodziny wyślę figurkę jelonka :V

Ban, bo ja chcem tom figurkę :V
Ban, bo na zaocznych ma się mniej czasu na przerobienie materiału. A wykładowcy cisną tak samo 
Ale za to są prezenty 
Ostatnio zmieniony przez Seite (07-09-2015 o 21h35)

Ban, bo widziałam taką fajną figurkę Jelonka w jednym sklepie niedawno :v

Ban, bo ja prezentów dostawać nie lubię, ale od Brateła zawsze wezmę :v
ban, bo dorwałam jakiegoś romantico weba xD
Seite, ale jakby na to nie spojrzeć. Student z dziennych i zaocznych to jeden biedny i zmarnowany student : O
Ban, bo nic, nic. ;>
Ban, jeszcze jak trzeba wstac po piątej na autobus i jechać 60 km do Warszawy na zajęcia to się nic nie chce ;p
Buhaha dostałam rangę ;D
Ostatnio zmieniony przez Seite (07-09-2015 o 21h40)

Ban, bo połamałam sobie klawiaturę ;/ *hlip hlip*

Ban, bo nie chodziło o to że mam gorzej ;p Dobra spadam już, dobranoc

Ban, bo będzie bardzo chaotycznie..
zapomniałam, że klawiatura pod kocem weszłam na łóżko najpierw kolanem... i nagle było takie Chrup... patrzę.. a to klawiatura...*hlip hlip*
Dobranoc
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-09-2015 o 21h44)

ban, bo branoc.
Nerra...teraz mnie zgasiłaś. Jakiego ty masz kompa, że go w częściach trzymasz to tu, to tam? : O
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-09-2015 o 21h44)
Ban, bo laptopa, ale klawiatura i myszka na USB xd
W sumie pisze, ale jest problem czasem z ''L''

Ban, bo muszę jeszcze zrobić jakiś opis do tamtej ocetki, a to mi zawsze najgorzej idzie >.>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-09-2015 o 21h46)
ban, bo pożyczyłabym ci swojej, ale mojej do kompletu brakuje kilku literek :`D
Jelonek, a imię jakieś już ma?
Ban, bo miałam sobie jałojce zamówić... eh a na dodatek nie wiem, kiedy ruszę swoje cztery litery do Saturna, który jest w innym mieście xd Wychodzi na to, że szybciej niż myślałam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-09-2015 o 21h50)

Ban, bo właśnie oprócz rysunku, to nic nie mam, nawet imienia :"D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-09-2015 o 21h51)
ban, bo czekajcie. Fajny moment w webie, musze się pojarać xD
Jelonek, a jakieś propozycje co do imienia są? Oj no weź! Wymyślanie historii, itp. to największa frajda xD
Nerra, a te jałojce to jakie? (w ogóle nie wiecie gdzie można wystawić mangi na sella, bo mam na zbyciu i nie wiem co z nimi zrobić xd).
Ban, bo własnie żadnych pomysłów ni ma. Ja tam nie bawię się w pisanie historii, tylko normalny opis, żeby mi ją jakiś człek narysował xD
Ban, bo są grupy na FB, gdzie można sprzedawać mangi oraz OLX xd *sama też sprzedaje* xd
Mangi Yaoi xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-09-2015 o 21h59)

Ban, bo T^T Boję się! Sadysta mnie obserwuje!!!!! Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo coś nikt nie pisze :V
Chyba zignoruję to, że mi niedobrze i pójdę coś zjeść, bo jednak głodna nadal jestem x")
Ban, bo mój apetyt ma objawienia o dziwnych porach na dziwne rzeczy, których akurat w domu brak ;/
Ha! Siostra skitrała sobie popcorn z nadzieją, że go nie znajdę... no cóż znalazłam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-09-2015 o 22h19)

Ban, bo dziś u mnie w domu bida, raczej nie widzi mi się jedzenie teraz śliwek i chyba muszę się zadowolić kanapkami z tektury i sera.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-09-2015 o 22h26)