Ban, bo przegrywają 2:1 XD Niemcy wygrajo 

Strony : 1 ... 43 44 45 46 47 ... 200
Ban, bo przegrywają 2:1 XD Niemcy wygrajo 

Ban, bo ahahahaha, to moja siostra wygra pewnie zakład. ;D Ze swoim mężem się założyła. xD
Ha, siedzę sobie w swoim nowiutko pomalowanym pokoiku, i tak sobie myślę, że śliczny, ale kompletnie nie w moim stylu. ;D
Ban, bo ja też się o to z rodzicami założyłam XD

Ban bo ja wygrywam z chłopakiem
Nie bijcie, ale postawiłam na to, że nasi przegrają...
Pineapple A jeśli można wiedzieć to jaki masz teraz kolor pokoju??
Ostatnio zmieniony przez Seite (04-09-2015 o 22h29)

Ban, bo ja się nie zakładałam, bo mam piłkę nożną szczerze gdzieś. xD Wolę sobie siedzieć na kompie, czytać, rysować, i słuchać metalu symfonicznego bądź gotyckiego niż oglądać ten mecz. xD
Dwie ściany migdałowe*, a dwie w kolorze stosunkowo jasnej (ale nie bardzo jasnej, taki seledynowy z większą ilością białego, szarego i zielonego) zieleni. ;D
*Czyli dosyć jasne jasnożółte.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-09-2015 o 22h20)
Ban, bo ahahahahaha XD 3:1

Ban bo mnie dobija gra naszej reprezentacji...
I ban dla Sadist za wyśmiewanie się ;p

Ban, bo w sumie ja nie wiedziałam, że w ogóle jest jakiś mecz. O tym to nigdy nic nie wiem xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (04-09-2015 o 22h37)
Ban, bo szwagier będzie happy (jest Niemcem xd)

Ban, bo cieszę się, że Niemcy wygrali.
Lubię Niemców 

Ban, bo siedzę sobie z moją kuzynką, Monią i Danielem (mężem, moni.) przed tv i oglądamy kabaret...Mieliśmy oglądać horror, ale był za słaby. .-.
Ban, bo przyjechał dzisiaj kuzyn mojego chłopaka, który jest Niemcem i będzie się jutro przechwalał

Ban, bo mam pomysł na styli, ale klasycznie kasy brakuje x')
Powinnam jeszcze zabrać się za rysunek na SyFa (for Robin), a usunęłam szkic, który miałam na tablecie :""""D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (04-09-2015 o 22h49)
Ban, bo mam czerwone oko i wszyscy mi ciągle o tym przypominają, jakbym nie wiedziała.
Ban, bo szwagier to akurat fajny gość. Lubi Rammsteina xd Tylko jest taki mały problem.... ja nie znam niemieckiego, a on nie umie gadać po Polsku xd Ja mu współczuje jak go siostra ciągnie do nas na Święta xd

Ban, bo jego kuzyn to dupek i się wszystkim przechwala. I wygląda jak pajac (nie lubię go) ;p

Ban, bo Deutschland Deutschland über alles, über alles in der Welt ♥ Moi wygrali ♥ ♥ ♥
Rozmowa z tatą za każdym razem, kiedy gra Polska z Niemcami:
-Tato, za kim jesteś?
- Za naszymi!
- Którymi naszymi?
- Oczywiście za Niemcami!
Kocham to :'D
Ban, bo ja tam nieznoszę Niemców. XD Są narody, które lubię, które toleruję, i których nie lubię albo nieznoszę. XD
Ino dzieńdooooberek! 
Ban, bo też zawsze kibicuję naszym (Polakom). Nie oglądam nogi, ale np. siatkę. xD Poza tym uwielbiam Torresa, jak nasi odpadną to mam drugą drużynę.
I dobry.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo dzień dobry! ;D Też kibicuję naszym Polakom, a co! 
Ban, bo elo, 
Ban, bo miałam jechać dzisiaj do Warszawy, a jednak dopiero w następną sobotę...
Diń dobry wszystkim 

Ban, bo miałam... ups, jestem w Warszawie 80% czasu :'D
Ban, bo witam.
Za to ja nikomu nie kibicuję xd

Ban, bo nagle pojawiło mi się 100 tysięcy MN więcej na koncie, beka :"D Może mi w ratach zaczną oddawać te 3 mln, licząc, że nie zauważę i nie będą musieli się przyznawać do błędu? :'D Śmiesznie :'D Mam nadzieję, że mi tego nie zabiorą, bo na następnej misji znowu na MN stanę, a tak połowa zbierania już za mną :'D