Ban, bo właśnie czekam aż założę sobie tego paypala (czyt. aż w końcu pójdę z mamą zalożyć to konto w banku, hehe).
Ostatnio zmieniony przez Kasia2022 (29-08-2015 o 19h28)
Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 200
Ban, bo właśnie czekam aż założę sobie tego paypala (czyt. aż w końcu pójdę z mamą zalożyć to konto w banku, hehe).
Ostatnio zmieniony przez Kasia2022 (29-08-2015 o 19h28)
ban bo ja wolę sobie swoje pieniądze trzymać w słoiczku po nutelli niż w banku XD

Ban, bo ja muszę mieć konto w banku. No paypala potrzebuje, a na lalkach przepłacać nie będę (wigi takie drogie <//3)
Ban, bo jestem megaprzeszczęśliwa 

ban bo wnioskuje że masz jakąś pokaźną kolekcję 

Ban, bo chodziło o moje lalki?
Co do tej pokaźnej kolekcji- ja na razie mam jedną pullip w rozsypce (nie ma oczu, włosów i ciałka).
Ostatnio zmieniony przez Kasia2022 (29-08-2015 o 19h56)
Ban, bo też chciałabym mieć pullip, ale są podobno drogie </3
Po za tym jestem chyba troszku za stara na lalki ;w;
Ostatnio zmieniony przez Sadist (29-08-2015 o 19h56)

Ban, bo można znaleźć tanie, ale trza odpowiednio na ebayu szukać.
Ban, bo na samą myśl o ścieraniu z kurzu z półki na której są mangi oraz książki.. wszystkiego mi się odechciewa T.T czemu musiało się aż tyle tego uzbierać xd

Ban, bo współczuję Nerra, chociaż u mnie też się sporo kurzu nazbierało na szafkach. </3
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo banan
Ban, bo odkładam ścieranie z niej kurzu juz dobre kilka miechów... niestety koniec z przekładaniem tego na inny termin T.T

Ban, bo ja szybko tego nie zetrę. xD Nawet nie wiedziałem, że już po 1.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan bo jestem miłe zaskoczona, że bany wróciły, ale pewnie z nich nie będę korzystać :') Teraz mam straszną traumę x'<
Zastanawiam się nawet, czy nie zrezygnować z całej sali gier ^^"
ban bo zrobisz jak uważasz ale ja bym na twoim miejscu nie rezygnowała 

Ban, bo Leniwiec był na forum, a mnie ten moment ominął omg D:
Ban, bo jestem mega ciekawa jak wyszedł zjazd. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Skye ja też. 
Ban, bo Terve! Jezusmarioiponiacze... Troszku się przez tydzień (TYLKO!) zmieniło na missfashionie. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-08-2015 o 13h01)
Ban, bo cześć cześć Pine
Co Ty taka niedoinformowana? 
Ban, bo ano, Seciu różnie bywa. xD W sumie to dosyć szybko tą kontuację otworzyłyście... I WRESZCIE NIE BĘDZIE HENTAJÓW, CO ZA ULGA! ♥
Chociaż w sumie się dopytam was o kilka rzeczy, bo regulaminy zawsze są okropnie nieprecyzyjne. XD
Bo śmierć jest tematem zakazanym. Ale w jakich granicach? Wycie piosenek o śmierci/samobójstwie na forum dalej uznawane jest naruszanie zakazanych tematów czy nie? A chwalenie się tym, że wreszcie się zdecydowało, jaki jest wymarzony zawód? (Bo się zdecydowało. Chcę być patolgiem. xD)
Ban, bo w sumie jak opracowałyśmy i było zielone światło od Jess, to czemu nie?
Pilnujemy, oczywiście, coby hentajów nie było
Wiesz co, uzgodnimy z dziewczynami, co jako tako byłoby dozwolone w tej kwestii a co nie, bo sama to się średnio mogę wypowiadać.
Ale otrzymasz odpowiedź, na pewno 
Ban, bo siema xd
Jak tylko się obudziłam to spojrzałam na półkę ... T.T stwierdziłam tylko ''O bogowie'' i poszłam dalej w kimę ( była godzina 10) xd

Ban, bo cześć Nerra
To coś Ty do nocy robiła ? xd
Ban, bo nic... tylko muszę zetrzeć z niej kurz xd