Ban,bo nie mogę mieć aż takich długich włosów, bo łeb by mi odpadł xd i moje włosy nieoficjalnie są granatowe xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 22h10)

Strony : 1 ... 180 181 182 183 184 ... 200
Ban,bo nie mogę mieć aż takich długich włosów, bo łeb by mi odpadł xd i moje włosy nieoficjalnie są granatowe xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 22h10)

Ban, bo właśnie mnie olśniło czemu ja cały czas jestem wiecznym finalistom! To przez templariuszy, którzy wszystko kontrolują (nawet różową stronkę) i nie pozwalają asasynowi wygrać :V
Nie pytajcie co ze mną jest nie tak ;''D

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo Czemu semesiu??? :VVVV
btw- zabijcie mnie. X)
Napisałam w komentarzu dla Robin "Chrystalis"....
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (25-09-2015 o 22h09)
ban, bo źle przeczytałam i właśnie edytowałam posta xd = Nevermind xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 22h09)

Ban, bo Robin, przeczytałaś moją wiadomość wcześniejszą do Ciebie na banach ? ;p
Ban, bo ahaha. xd
Akurat nie wiedziałam czy napisać do ramion czy łopatek, więc tak...Bo szczerze mówiąc, to nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że krótkie miałaś. xd
Proste z delikatną grzywką na bok ( nie taką emo tylko, wiesz taki kosmyk. xd)
Ban, bo Brateł, stwierdzam przedawkowanie gamplayi z AC :V
Ban, bo nie Seciu D: Gdzie jest ta wiadomość? Szybko pójdę odczytać.

Ban, bo na ogół grzywka sie zgadza, a długościowo mam je do szyi. Tak bardzo grube włosy po tatusiu... wolałabym piórka po mamusi.. mogłabym sobie palatynkę walnąć na łeb i byłabym happy xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 22h13)

Ban, bo :"D
Nie wiem co powiedzieć...Jestem jasnowidzem, czy co?
Mam jak moja babcia prorocze sny. XD No, nie do końca. xd
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (25-09-2015 o 22h13)
Ban, bo Robin, na 178 stronie. 
Na pociechę.
Ban, bo mnie wszystko czasem śmieszy. x) To je dziwne. *Tja, już nie w temacie. Nevermind.*
Różowi Templariusze. Wspaniale! Brakuje jeszcze tylko Różowych Iluminati! xD Ostatnio ciągle myślę w różu. Jeszcze trochę, a przemaluję własnoręcznie swój pokój. Na różowo.
A Julka Różowym Jasnowidzem jest. Okej, mogę do Ciebie mówić Różowy Jasnowidzu? xDDDD
Twoja babcia miała prorocze sny? A o co z nimi konkretnie chodziło, mogę spytać?
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-09-2015 o 22h15)
Ban, bo dziękuję, za pocieszający tekst Seciu.

Ban, bo ja miewam prorocze sny xd Serio śniła mi się wojna z pewnym idiotą i w rl też jakoś pykło, że walczymy o to kto pierwszy napisze... choć ja nie mam zamiaru ciągnąć dłużej tej znajomości xd
Weźcie, bo aż mi się Voldek od Ven przypomniał xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 22h16)

Ban, bo Ananasku...Tak. xd
Hahahahhahahahahahhahahahhahaha
Jestę różowym jasnowidzem. XDD
Pine, jest tam trochu zakazanych tematów, więc napiszę Ci na PW. XD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (25-09-2015 o 22h16)
Ban, bo Pine, zadam Ci jedno ważne pytanko: czy Ty się dziś wyspałaś? xDD Bo gadasz tak dziwnie trochę, nie obrażając nikogo xD
Edit: nie ma za co Robin 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (25-09-2015 o 22h16)
Ban, bo gdyby przymknąć jedno oko to Iluminati, to tacy współcześni templariusze, przynajmniej dla mnie :v

Ban, bo jeśli jest osoba, która mnie rozbroi i jednocześnie załamie , to tylko Ven xd *wspomina ostatni wysłany przez nią obrazek xd*

Ban, bo Robin, nie kombunuj już. Chociaż jakby się tak zastanowić...
Mówię po raz drugi - przedawkowałaś dziś AC
(ja w sumie też, ale cii...)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-09-2015 o 22h18)
Ban, bo dobiję do 30 i uciekam xd
Ban, bo zrobiłam eksperyment, Seciu - poszłam spać o ósmej wieczór, wstałam jak zwykle (Cud! Nie obudziłam się w środku nocy idąc spać tak wcześnie! xD). A potem jeszcze trochę pospałam na lekcjach, i w bibliotece, więc... Raczej przespanie. xD
Za dużo gracie w to AC. Zdecydowanie. xD
Ban, bo widać i za dużo snu szkodzi xD
Ban, bo Jeleniu, oni dążą do tych samych celów :V
Pine, my za dużo nie gramy w to (bo nasze komputery nie pociągną *smutek*) ale ogólnie to wiemy o najnowszych rzeczach dużo przeglądamy, oglądamy i takie tam
No i tak przy okazji, to może trochę już długo, bo w grudniu będą trzy lata z AC :v
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (25-09-2015 o 22h23)

Ban, bo ja za to jutro do szkoły ;-; Nie chce mi się siedzieć na tym głupim apelu xd Nie cierpię takiej szopki ;/ już wolałabym aby od 8 zaczęły sie zajęcia, a nie godzina(no może mniej) ślęczenia na apelu ;/
Ja ostatnio kupiłam sobie koszulkę z AC xd jakoś tak mnie tchnęło na nią xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 22h24)

Ban, bo zaoczne studia Nerra, si?