ban bo ja zawsze pomijam openingi a w ogóle zacznę od tego że oglądam anime bez dźwięku XD

Strony : 1 ... 118 119 120 121 122 ... 200
ban bo ja zawsze pomijam openingi a w ogóle zacznę od tego że oglądam anime bez dźwięku XD

Ban, bo ja należałam tylko do Gouemp Mafii.
Robin też ^^
Ban, bo jak tak można xDDDDDD

Ban, bo ja jak parę razy oglądałam anime (teraz jestem na drugim odcinku Tokyo Ghoul) zawsze oglądałam z dźwiękiem, bo słodkie są te głosiki. xD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (13-09-2015 o 15h37)
Ban, bo Tokyo Ghoul lubiłam tylko za pierwszy opening.
Po przeczytaniu mangi anime było takie złe x")
Julka...
Cieszę się, że do tego nie należę :V
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-09-2015 o 13h16)
ban bo jak widać można XD ja własnie nie mogę tych ich głosów 

Ban, bo ja nie mogę sobie wyobrazić oglądania
np. Death Parade bez dźwięku.
Tamta muzyka była zbyt piękna
i głosy były całkiem spoko •w•
W sumie najgorsze są zawsze te takie "słodkie" głosy :"""""D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-09-2015 o 13h19)
Ban, bo ja nie umiałam sekundy wytrzymać przy Death Note, bo włączyłam z lektorem i ta grafika... Brrr...
ban bo może mam jakieś uprzedzenia bo od razu jak włączam jakieś anime to automatycznie wyłączam dźwięk bo zawiodłam się przy oglądaniu pandora hearts do głosów które zepsuły mi cały efekt i teraz mam uraz!

Ban, bo cześć cześć.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (13-09-2015 o 13h39)
Ban, bo ino cześć, część!
Siostra ma dzisiaj urodziny. Nie mam prezentu, ale spoko. I tak nie dostanę choćby pół kawałka tego torta, którym właśnie Siu się z takim apetrmytem zajada. :'D
Ban, bo może jednak Cię poczęstuje? 
Ban, bo nawet na to nie liczę. :'D Wolę zostać pozytywnie zaskoczona, niż potem się rozczarować. ;D
Ban, bo tylko na przyszłość- @Julkanna7 nawet jeżeli tylko wyjaśniasz czym jest ta cała Twoja "organizacja" czy cokolwiek, zrób to na pw. To nadal podchodzi pod rozpoczynanie tematu, więc byłybyśmy wdzięczne za pomijanie tego e.e
Dobry~
Ban, bo dzięki, neli i sorrka. ^^" Usunęłam na wypadek tłumaczenie. (:
Ban, bo dziękujemy~
Jak życie swoją drogą? ^^
Ban, bo jestem chora i odrabiam lekcje. A u Ciebie jak tam? :3
Ban, bo oww D: Też powinnam wziąć się za lekcje, ale mam takiego lenia.. A za niecałą godzinę wychodzę jak przyjdzie przyjaciółka i spotkać się jeszcze z jednym znajomym u jej chłopaka XD Wszyscy poza nią widizeli Gwiezdne Wojny, a ona była bardzo na anty i zmusiliśmy ją by oglądała, ostatnią część będziemy wspólnie. Pizza i popcorn będzie bardzo ahaha ♥
Ban, bo doberek wszystkim.

Ban, bo haha xd Ja nigdy nie oglądałam gwiezdnych wojen. :v Jakoś okazji nie było. :3 Słyszę, że mój brat ogląda mlp. XD
Ban, bo ja tam jestem fanem star warsów i tego typu filmów, więc no XD
Cześć spsr ^^
Ban, bo ja oglądałam tylko kilka części i nie za bardzo się orientowałam o co do końca chodzi ;<

Ban, bo rozumiem, to jest specyficzne tak samo jak Władca Pierścieni. Ja po prostu kocham taki typ x3
Ban, bo witam wszystkich 
O czym gadacie?

Ban, bo hejka Sadist.