Link do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Okej, startuję z nowym konkursem! Wakacje się kończą, trzeba je jeszcze wykorzystać, hehe xD
Tak więc, po zagraniu w grę HetaOni (polecam bardzo, profesjonalny wyciskacz łez c': ) wróciłam chwilowo do jednego ze starszych i raczej większości znanych serii anime Hetalii.
*** UWAGA, TO TEKST KTÓREGO NIE MUSISZ CZYTAĆ!
NAPISAŁAM GO BY DAĆ POMYSŁY DO ZROBIENIA CZEGOŚ ORYGINALNIEJSZEGO NIŻ COSPLAY PIERWSZEGO LEPSZEGO OBRAZKA TEGO ANIME ^^ ***
Fandom Hetalii jest niesamowicie kreatywny i rozbudowany. Różne odhaczenia: 2p!, 3p!, dark! czy fem!hetalia to tylko mała część tego co kryje fandom. GakuenHeta, Nekotalia, Mochitalia, Chibitalia, różne grupy (np. Bad Touch Trio, Magic Trio, Girly Man Trio), wersja halloweenowa, cardverse (osobiście bardzo chciałabym zobaczyć cosplay tego >w<), police, pirate, Tecktonik, Sweet Devil, różnego rodzaju crossovery typu Attack on Titan czy Harry Potter. Również fani postarali się w dziedzinie gier, i są naprawdę fajne gry np. Dreamtalia, RomaHeta czy HetaOni.
Tego jest naprawdę dużo, jak się ma czas tak jak na przykład teraz, w wakacje hehe xd można wyszukać naprawdę wiele inspiracji do zrobienia cosplayu ;3
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
~~ Regulamin w stylu krajów, bo nudzi mi się xd ~~
Link do zewnętrznego obrazka Konkurs trwa do 6 września, vee
Link do zewnętrznego obrazka A 12 września będą wyniki!
Link do zewnętrznego obrazka Nagrody maksymalnie 2 tygodnie później...
Link do zewnętrznego obrazka Vodkaaaa~~ (^J^)
Link do zewnętrznego obrazka Jak w poprzednim konkursie Diduś się totalnie strasznie opóźniała, tym razem obiecała że się wyrobi, no B|
Link do zewnętrznego obrazka Tylko HERO może użyć więcej niż 4 rzeczy z jednago kompletu/jednej gwiazdy! Link do zewnętrznego obrazka Wy nie. Link do zewnętrznego obrazka Haha ☆~
Link do zewnętrznego obrazka Przestrzegamy regulaminu forum i działu, aru. Szanujemy się, aru!
Link do zewnętrznego obrazka Unicorns! ♥
Link do zewnętrznego obrazka Minimum 5 niesamowitych jak ja zdań opisu, kesese
Link do zewnętrznego obrazka W poprzednim konkursie również ustawiła limit, ale nie trzymała się go, kartoflana głowa, kurde. Link do zewnętrznego obrazka Jednak uczciwe uczestniczki napisały do niej z prośbą o poprawę. Tym razem obiecała, że będzie sprawdzać ;D
~~ Link do zewnętrznego obrazka Tutaj Kanada (kto?), razem z Kumagorou ogłaszamy, że dalej mówi Diduś (Przestało się jej nudzić) Link do zewnętrznego obrazka ~~
Możecie dodać wszystko ( Link do zewnętrznego obrazka Nawet parodię brwi Angli xd), jednak musi to być w nawet najmniejszym stopniu powiązane z Hetalią!
Możecie wrzucić tyle stylizacji ile chcecie! Nie ma limitu na dwie lub jedną ;3 Ale to nie znaczy, że czym więcej stylizacji tym większa szansa na wygraną.
Proszę o zdjęcia miss bez tła. Renderowanie to dla mnie nie problem, jednak efekt może być niezadowalający.
Proszę, na końcu zgłoszenia napiszcie, czy jak wygracie wołałybyście rysunek całej sylwetki miss czy lepiej portret.
Obrazki inspiracji mile widziane ^^
☆ POWODZENIA!! ☆
A tutaj jest wideo z HetaOni, taka nastrojowe chórki NicoNico ;33