Kobieta na Twojej sygnaturce ma przepiekne oczy. Również na Twoim avatarze kobieta ma w sobie cos co uwielbiam w kobietach - zarówno urok, ale jest w niej cos niebezpiecznego. Autor ma wielki talent 
"They’ll have to get through me."
Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 200
Kobieta na Twojej sygnaturce ma przepiekne oczy. Również na Twoim avatarze kobieta ma w sobie cos co uwielbiam w kobietach - zarówno urok, ale jest w niej cos niebezpiecznego. Autor ma wielki talent 
Masz świetne obrazki w opisie na profilu. Ten gif jest po porostu cudny ^^

Kocham Twoją sygnaturę! Za każdym razem jak gdzieś ją widzę, to aż się zatrzymuję żeby jeszcze popatrzeć. xD
Twoja stylizacja strasznie mi sie podoba. Kiedys zamierzam zrobic podobną jednak w rozowym kolorze. 
Podobają mi się arty w opisie na twoim profilu. 

To strasznie fajne że jedna z moderatorem ma napis pod avatarem "Under the blanket" (o ile dobrze zapamietałam) a Ty "Under her blanket". Strasznie urocze! 
Wydajesz się być bardzo miłą i pozytywnie nastawioną do życia osóbka.
Twój avatar i sygnaturka są przeurocze. <3 
Bardzo ładne obrazki masz w opisie c:

Bardzo podoba mi sie sygnaturka. Moje klimaty. 
Masz przeurocze nastawienie do wszystkiego, zauważyłam.
:]

Jesteś naprawdę fajną osóbka do tego z ciekawym gustem muzycznym ^^

Jesteśmy do siebie podobne. Obie mamy na avatarze i sygnaturce to co uwielbiamy! <3 
Czytając twoje posty, mam wrażenie, że jesteś dużo młodsza niż podałaś. Ale to fajnie, warto utrzymywać w sobie młodość c;

Jesteś osobą która niesamowite poczucie stylu do tego jesteś super osóbką ^^

Zakochałam się w scenie z DS, którą umieściłaś w profilu. Masz oko do takich perełek *^*
Strasznie podoba mi się twój opis ♥

Strasznie podoba mi się obrazek w Twoim opisie na profilu. 
Jesteś mega fajna ^^

Nie żałuję ze weszlam na forum, dzięki temu poznałam duzo wspaniałych osob, takich jak Ty! 
Nie znam cię, ale myślę że jesteś miłą oraz przyjacielską osobą ^^

Nerra uwielbiam oglądać twoje stylizacje do tego masz genialną sygnaturkę i ten avek ♥

Niezły cosplay, od razu widać podobieństwo! <3

Podoba mi sie sukienka w Twojej stylizacji. 
Wydajesz się być miłą osobą.