Jesteś super osóbką z zajedwabistym charakterkiem i takim fajniutkim Smaugusiem w podpisie ^_^
Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 200
Jesteś super osóbką z zajedwabistym charakterkiem i takim fajniutkim Smaugusiem w podpisie ^_^
Masz świetną sygnaturkę! Te kolory, cudownie to wygląda! I akurat dzisiaj grałam w siatkę, no patrzcie^^
Ostatnio zmieniony przez alice101 (20-10-2015 o 20h12)
Podoba mi się klimat w jakim urządziłaś biuro : )

Bardzo ładna stylizacja. Wszystko ładnie dopracowane:)
Boże, jaki cudny zestaw! Mogłabym się na niego gapić godzinami.♥
Strasznie podoba mi się Twoja sygnaturka! Wielkość, kolory - wszystko śliczne^.^
Nie mam pojęcia jak to robisz, ale zawsze gdy czytam Twoje posty
mam ochotę się uśmiechnąć. <3
Jesteś świetną osobą^.^ Pozytywną, z poczuciem humoru. Bardzo lubię z Tobą rozmawiać
I masz świetne zestawy.
♥
Tęsknie za naszymi częstszymi rozmowami. :-( Jesteś naprawdę fantastyczną osobą! Moim zdaniem Twoje zestawy są jednymi z najlepszych na całym forum. Masz świetny gust. x'D ♥
Masz jedną z moich ulubionych rang na forum. Lubie ją xd

Jesteś ciekawą i fajną osobą 
Podoba mi się Twoja pozytywna energia z opisu kierowana do wszystkich. To miłe.

Bardzo podoba mi się Twój zestaw. Jak na niego patrzę od razu poprawia mi się humor:)
Podoba mi się twój Gif w podpisie

Masz bardzo ładną stylizację 
Umm..*^* Jaki cudny zestaw. Awek ma świetną grafikę, a podpis wygląda prześlicznie.♥
Boska stylizacja
genialne połączenie

Piękna sygnatura. Bardzo mi się podoba:)
Nie znam cię jakoś bardzo, ale czytając twoje posty, wydajesz mi się być naprawdę miłą osobą ^w^

Link do zewnętrznego obrazka
Widziałam Cię na forum i uważam za pozytywną i szaloną osobę. Wiem, że lubisz Assain's Creed. Poza tym masz super stylówę 

Loki w twoim opisie jest uroczy <3

Świetna stylizacja wygada uroczo oraz epicko

Zazdroszczę Ci ilości wiadomości na forum 
Jeszcze nigdy Cię tu nie widziałem, ale Twój awatar jest całkiem fascynujący i przyciąga wzrok.