Ban, bo obydwa są śliczne, tylko już się za bardzo przyzwyczaiłam do tego poprzedniego i mam wrażenie, że teraz pisze do mnie inna osoba XD *Mózgu ogarnij się o,o*
Strony : 1 ... 60 61 62 63 64 ... 171
Ban, bo obydwa są śliczne, tylko już się za bardzo przyzwyczaiłam do tego poprzedniego i mam wrażenie, że teraz pisze do mnie inna osoba XD *Mózgu ogarnij się o,o*
Ban bo *pjona* XD Przynajmniej nie jestem sama ^.^
Ban, bo wooow, Erin na banach, woooooow, Erin ma inny avek. D:

Ban, bo cześć Majeranie :DD
Ban, bo siema, Sandra ^^ Gorąco ;_;

Ban, bo u mnie jeszcze nie, ale niedługo będzie ;_; Nie chce mi się wychodzić z domu na trening skoro wiem, że niedługo się uduszę T.T
Ban, bo ja sobie teraz narzekam na zapas, bo na razie wieje chłodny wiaterek przez okna. ^^
Kark mnie boli, spanie w namiocie nie było dobrym pomysłem. D:

Ban bo mi właśnie się nie chce namiotu rozstawiać ;_; a przynajmniej spałabym w chłodnym a nie tak tu w domu, ciepło jak diabli pod wieczór T.T
Ban, bo ja nie mam karimaty i spałam tylko na cienkiej kołdrze, dlatego wszystko boli. xD Trochę zmarzłam, bo nie mogłam śpiwora zasunąć. Spałam z siostrą pod jednym. xDD Jeszcze mnie kot dwa razy obudził, bo chciał wejść, a potem panikował, bo zasuwałam moskitierę i nie mógł wyjść. >.<

Ban, bo o kurde *śmieje się leżąc na podłodze XD* Dobiłaś mnie tym XDDD
Ban, bo jak za pierwszym razem ten kot wszedł, to się rzucał po namiocie i próbował wykopać dzuurę w rogu, więc go wywaliłam. Potem wszedł pod podłogę namiotu, jeny. ._.

Ban, bo ja nie wiem co z nim nie tak, szalał potem za laserkiem, bo chciałam, żeby się odwalił. Czemu nie mógł iść się pobawić z innymi kotami?

Ban, bo jakby tak się grzecznie położył i dał głaskać albo chociaż chciał usnąć... xD

Ban, bo gdyby koty miały charakter psów... Meh. xD Koty są urocze z wyglądu i mają boskie futerka, ale mogłyby być posłuszne... xD

Ban, bo koty są prawie jak ludzie. Są jak takie puchate dzieci. *w*
Aha, teraz zapewne myście, żem nawiedzona kociara. XDDD
Ino Zioło, fajnego kota masz. XDDD A raczej masz na co popatrzeć i z czego się pośmiać. Moja Lejla to grzeczna jest. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-08-2015 o 10h51)
Ban, bo dwie modki w sali gier, dzikie party. xD

[strike] Ban, bo jak tak dalej pójdzie różnego rodzaju wygłupy oraz co oryginalniejsze tematy nie przejdą już chyba. XDDD [/strike]
Ban, bo ino odkryłam, że na mojej komórce możnaczytać e-booki. Tjaa, mam ją dwa lata, i dopiero teraz to zauważyłam. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-08-2015 o 11h11)
Ban, bo to dobrze, że wciąż zaskakuje 

Ban, bo ciekawa jestem co Ananas chciała osiągnąć tym [strike] XD

Ban, bo gdyby jeszcze się nie zwieszał, nie wywalał z przeglądarki i nie wyłączał samoczynnie muzyczki, byłoby cudownie. XD
Ino skreślenie.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-08-2015 o 11h27)
Ban, bo lubiłam to, że w 7 cm śniegu kot zawsze wchodził w te same swoje ślady. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g