Ban, bo ja w sumie podziwiam wytrwałość xD Jeszcze misski czasem przejrzę, co w finałach (RAZ, drugiego dnia mi się nie chce XD), ale Deco tyle razy przejrzeć? Szacun xDDDDDD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 171
Ban, bo ja w sumie podziwiam wytrwałość xD Jeszcze misski czasem przejrzę, co w finałach (RAZ, drugiego dnia mi się nie chce XD), ale Deco tyle razy przejrzeć? Szacun xDDDDDD
Ban, bo my na jednym marnujemy, a wyobrazacie sobie na tych wszystkich? xd
Ban, bo mówię, ja jestem za leniwa czasem, żeby raz przejrzeć finały, a 114 razy 2? XD
Ban, bo nie rozumiem, po co ktoś zmarnował tyle czasu, żeby zdobyć trofeum w jakiejś głupiej grze... A można by np. książkę poczytać czy coś.

Ban, bo lepiej ide serio spac. Ciao xd
Ban bo khy khy to pierwsze miejsce ;__;
Lel, zajęła mi podium, tak to bym wygrała :'D :'D :'D
Ban, bo tyle marnować, a i tak wszystko wyszło na jaw xD
Lusiu, też tak sobie wmawiam :""D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-08-2015 o 00h25)
Ban, bo ja nie rozumiem, po co komu tak zdobyte trofeum xD Całą atrakcją jest w tym to, że to ludzie wybierają i doceniają, takie oszukane jest bez większej wartości (pomijając przypływ hajsów).
Ban, bo MM zawsze spoko, może ktoś potrzebował... Pamiętam jak się cieszyłam, bo mi przy Deco wpadły akurat na Halloween, jak cierpiałam na brak funduszy ^^
No ale żeby aż tak? Tego nie ogarnę.

Ban, bo wiem kiedy Yubin ma urodziny a nie ogarnęłam jaki ma znak zodiaku heh(sorka, quiz)

Ban, bo mi po prostu jest wstyd, bo tyle czasu jestem w grze i żadnego trofeum nie mam :'D :'D
Ban, bo przecież trofeum nie jest ważne, tu się głównie na forum wpada, gdzie rangi się liczą (przynajmniej ja tak mam) xD

Ban bo widzisz, ja mam odwrotnie, w nosie mam rangi, ja chcę puchar x'D
Ban, bo mnie już rangi o wiele bardziej obchodzą xD H5 Ygriś xD
Ban, bo właśnie przypadkiem weszłam na swoje jedno konto na bloggerze i chyba miałam kiedyś zajebisty pomysł na tekst, ale go ledwie zaczęłam : O
Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzn? Przez klatkę piersiową, ostrym nożem.
Ban, bo nie ogarniam jakim cudem można ogarnąć taką wielką ilość kont X_X
Ban, bo odkąd mam puchary to tak naprawdę nic mnie nie obchodzi, przychodzę głównie na forum popisać XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (07-08-2015 o 00h36)

Ban, bo w sumie przed pucharem było może nawet lepiej, bo miałam motywację, żeby częściej stylizację zmienić, co by w każdych finałach inna była. A teraz to nawet po 3 tygodniach mi się zmieniać nie chce, trochę olewam to, o co właściwie w tej grze chodzi xD
A teraz się zastanawiam, ktoś może wie. Nie jest tak, że na jedną miss można zagłosować tylko raz z tego samego adresu IP?
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (07-08-2015 o 00h35)

Ban, bo padłam. XD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan dla Frozy, bo mądre.
Ban, bo Skaju, pokazuje mi się, że już rozwiązałam .___.
Nawet nie wiem, o co chodzi T^T
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-08-2015 o 00h36)
Ban, bo jeśli ktoś zdobędzie 90% lub więcej to mogę dla niego zrobić wszystko. XD
Nie wiem czemu, może linka źle dałam.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan dla Lusi, bo to cytat z neta XD
Ban, bo właśnie dlatego nie ogarniam..skąd tyle adresów IP? XD
Bo właśnie można tylko raz na 1 IP
Ostatnio zmieniony przez spsr (07-08-2015 o 00h40)

Ban, bo jakaś różnica?
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo to nie zmienia faktu, że mądre x')