Ban, bo na to liczę, nie po to wczoraj - a, nie, to jednak dzisiaj było (:'D) - wydałam tyle kasy :'''D
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Strony : 1 ... 129 130 131 132 133 ... 171
Ban, bo na to liczę, nie po to wczoraj - a, nie, to jednak dzisiaj było (:'D) - wydałam tyle kasy :'''D
Ban, bo chętnie bym wzięła jeszcze raz udział w defiladzie, bo nie podoba mi się moja zwycięska stylka, ale no trudno się mówi.

Ban bo się chętnie z tobą zamienię, ty mi oddaj puchar a ja ci dam miejsce na defiliadzie :''D
Ban, bo to by było za proste złotko ;''D.

Ban, bo jak mi się nie podoba to co mam ukrywać? xD Może i w pewnym stopniu w miarę, ale nie na podium. xD Coby Jelonkowi ego za duże nie urosło. xD
Ano, Lusia, na Ciebie głosować nie będę. >:] Bo podoba mi się Twoja styli równie bardzo jak styli Jelonka. >:] Postaraj się lepiej na następne finały, to nie skrytykuję. >:]
Bo wiedzcie, że was kocham, ale nie wasze miss. xD Przynajmniej nie w tej chwili. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-08-2015 o 12h04)
ban bo dzień dobry 

Paululusia napisał
Ban dla Julci, bo przepraszam, coś mi przestało działać i poszłam spać :''<
Ban bo cześć, żono <3
Ananasie, ja się w takim razie bardzo cieszę, bo skoro nie podobała ci się stylizacja Jelonka i wygrał, to może skoro moja ci się nie podoba to też wygram :''''D
Ban, bo tak szczerze mówiąc to nawet ceremonii ślubnej nie było :'3
Tobie tylko jedno w głowie! :''D
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (14-08-2015 o 12h41)
Ban, bo Lusiu ( ͡o ͜ʖ ͡o) Nie bądź taka ( ͡o ͜ʖ ͡o)
Ban, bo wolę zrobić styli, by w ogóle znaleźć się na podium, niż przypodobać się jednej osobie xD
Bateria mi pada, a jeszcze czeka mnie kilka godzin jazdy busem :""D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-08-2015 o 13h12)
ban bo teraz nie mogę nabijać postów aby cię nie przegonić Jelonku XD co ja sobie myślałam!?! XD w tym momencie przestrzeliłam sobie oba kolana i do tego przebiłam kilofem udo XD

ban, bo tak dawno nie udzielam sie na forum, ze mase nowych ludzi widze 
ban bo ale ja cię dawno nie widziałam
bardzo się cieszę że w końcu wbiłaś na forum tylko szkoda że akurat wtedy kiedy ja z niego schodzę 

ban, bo przed chwilą skończyłam nową stylizację i zastanawiam się czy czegoś nie poprawić.
Ban, bo nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam obiad sztućcami, a nie pałeczkami x'D.

ban, bo czekam aż przyjaciółka odpisze mi na maila >.<
Ban, bo dziwie się, że ludzie jeszcze tak korespondują.

Ban, bo zgubił mi się telefon, więc co mam zrobić? ;_;
Ban, bo może niech Ci ktoś puści sygnał?

Ban, bo próbowałam, ale najwyraźniej musiał się rozładować, bo ostatnio jak go używałam był na wyczerpaniu.
Ban, bo może wkrótce się odnajdzie : ). Hwaiting, w szukaniu ^^.

ban, bo dzięki :-) Będę musiała spytać tatę czy nie został na działce.
ban, za zgubienie, bo ja mam zawsze swój przy dupie 
Ban, bo hah xd Ja mój gdzieś położę, a później przez tydzień go znaleźć nie mogę. T^T
ban, bo tez bym tak chciala :<