Ban bo Steno nie zostawiaj mnie samej z tymi gruchającymi gołąbkami :'< xD
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Strony : 1 ... 119 120 121 122 123 ... 171
Ban bo Steno nie zostawiaj mnie samej z tymi gruchającymi gołąbkami :'< xD
Ban, bo: You can't take me, I'm freeee!
Pa Steno :3

Ban, bo ja nie grucham. XD
Cóż za pierdoły... XD Ja nie mam co robić. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (12-08-2015 o 21h30)
Ban bo to staaareee :''D
Ban, bo ja grucham?! 

Ban, bo wiem, że stareee. XD Właśnie stare pierdoły wygrzebuję, bo nie mam co robić. XDDDDD
ban, bo ja na pewno nie 
Ban bo to mi się dobrze kojarzy, z miłymi czasami :'3
Ban, bo z jakimi~? ( ͡o ͜ʖ ͡o)
nelumi napisał
Ban, bo jeśli wrzucisz i usuniesz jest ok, zanim zdąży zobaczyć moderator.
Ban, bo mogło chodzić o takie z zamazaną twarzą. =u=
Bam, bo pa ^^ Naprawdę muszę dokończyć tego arta XD
Ostatnio zmieniony przez Sadist (12-08-2015 o 21h47)

Ban, bo papa, Sadystko!
ban bo ciekawa jestem czy dobije dziś w postach do 700 

Ban, bo joł = u =
Ban, bo muszę jeszcze tyle dyplomów zrobić do konkursu na MF... Chyba zmniejszę podium, bo nie dam rady się zmotywować.
ban, bo naliczyłam 10 gwiazd zanim napadł mnie gang komarów.
Ban, bo ciekawe, czy dalej widać, idę na balkon. Albo pod balkon, nie mogę się zdecydować. xD
ban, bo idź pod balkon. Na balkonie byłabyś łatwiejszym celem dla komarów. Pod balkonem może Cię nie będa szukać.
Ban, bo płaczę mocno, bo serial, BO ELI POWIEDZIAŁ CLARE TO SAMO, CO POWIEDZIAŁ JEJ, KIEDY PIERWSZY RAZ SIĘ SPOTKALI, ALE 4 SEZONY PÓŹNIEJ, poza tym jestem zakochany, moja głupia, szczenięca miłość mieszka w Londynie, gdzie jest też studio Warner Bros i gdzie chciałbym być, ale wydaję cały swój hajs na tatuaż bo tak, 2/10, świetnie, Lau.
ban, bo *wstaje i klaszcze* A Ty, Evv, nie chciałbyś przerobić swojego życia na scenariusz filmowy? O o
Ban, bo nie, byłby on wówczas fatalnym melodramatem o niestandardowym poczuciu humoru. Ale napiszę książkę z niejasnymi odwołaniami do własnej biografii.
ban, bo kobiety w podeszłym wieku lubią niestandardowe poczucie humoru...i melodramaty. To drugie nawet bardziej. Może fortuny byś nie zbił, ale na słodką bułkę by starczyło.
BAN, BO AAAAAAAAAAA JESTEM TAKA HEPIIII!!! ^O^
Ban, bo kobiety w podeszłym wieku w życiu nie zainteresowałyby się taką skomplikowaną osobistością jak ja, chociaż to kategoryzowanie i nigdy nie wiadomo.