ban bo to dlatego że nie miałam dostępu do wifi XD

Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 200
ban bo to dlatego że nie miałam dostępu do wifi XD

Ban, bo bywa ;p za to się wybawiłaś na koncercie.
ban bo to prawda :3 a najbardziej się cieszę że stałam w 3 rzędzie na płycie ^^
Ostatnio zmieniony przez Yubin (26-07-2015 o 14h16)

Ban, bo w takim razie miałaś dobry widok, rozumiem?
ban bo doskonały
tylko że ludzie to totalna dzicz i ścisk był niesamowity a w dodatku każdy się przepychał we wszystkie strony więc jak upadłeś to już był twój koniec! jedna dziewczyna zasłabła na 1 piosence i nie miał jej kto nawet z tłumu wyciągnąć

Ban, bo kiepsko. Ja rozumiem, że każdy chce jak najbliżej itp, ale no bez przesady.
ban bo dokładnie! w pierwszych rzędach stały dzieci i osoby ok 40 lat i ludzie nic sobie z tego ie robili... w pewnym momencie moja twarz została w bita w żebra jakiegoś gościa a o oddech to trzeba było walczyć ale i tak było fajnie 

Ban, bo haha, to będziesz miała co wspominać xD
ban bo będę XD najlepszy koncert na jakim w życiu byłam ♥

Ban, bo to dobrze ;D Ellie Goulding w głośniku ^^
ban bo właśnie jej słuchasz czy to był twój najlepszy koncert?
ze mną dziś będzie się trudno dogadać! XD

Ban, bo słucham. Jak na razie na najlepszy koncert zaliczam Libera & Natalię Szroeder ;p
ban bo ja myślałam że nie czeka mnie już lepszy niż Luxtorpedy a jednak spełniłam swoje życiowe marzenie ♥

Ban, bo nigdy nie wiadomo co się zdarzy, więc ;D
ban bo no niby tak
ale strasznie żałuję że nie pojechałam na Black Sabbath bo to tez była jedyna taka okazja 

Ban, bo szkoda w takim razie. To nie moje klimaty, więc nie ocenię, co i jak.
ban bo ja i tak stwierdzam że w domu najlepiej bo zawsze nie lubię z niego wychodzić jak ten troll XD

Ban, bo w domu najlepiej, co masz ochotę, to robisz ;p
ban bo dokładnie w domu masz wifi XD

Ban, bo wróciłam! Pożyczyłam od siostry bez jej wiedzy (Chociaż w sumie... W łazience był, więc własność publiczna. XD) jakiś ładnie pachnący żel pod prysznic, i teraz mam dziwnie jakby nieco miękkszą skórę.
Nie u mnie, zawsze ktoś jest, by patrzeć przez ramię do monitora/mówić mi, co mam robić. XD
ban, bo znowu bieda. Podziw dla mojej miss, że jeszcze nie zeszła nerwowo przez to wieczne bankructwo.
Siemka Wam! 
Ban, bo to najważniejsze, hahahah xD
Ban dla Pine i Steno na dzień dobry i za wyprzedzenie ;P
Ostatnio zmieniony przez Setarah (26-07-2015 o 15h04)
ban bo hej dziewczyny 

ban, bo kupiłam paluszki XXL od PUBu i są tak cholernie przesolone : d
ban bo ja to zawsze kupuję paluszki ser i cebula ♥