ban, bo muszę odpisać w RPGu, ale mam sadzę w mózgu i nie wiem co napisać xd
Strony : 1 ... 103 104 105 106 107 ... 200
ban, bo muszę odpisać w RPGu, ale mam sadzę w mózgu i nie wiem co napisać xd
Ban, bo chciałam być miła XDD
Ban, bo cześć Asuu
Ban, bo witam wszystkich :>
Ban, bo hejka :'D
Ban, bo witam wszystkich przybyłych XD
Ban, bo brzmi to tak uroczyście xD
ban, bo cześć, Dark.
No, ale mi takie płytkie i głupie zdania wychodzą, Asuu, że aż wstyd to dodawać xd a nie chcę dłygo zwlekać z odp, bo niedługo muszę zacząć ogarniać torby na wyjazd xd
Ban, bo nie martw się twoje mają sens a moje jakieś są chaotyczne xD
ban, bo nic mi nie mów xD jak widzę wielkość Twojego tekstu, to mi serce staje. Ja się niby naprodukuję, a tu dalej taki skrawek paplania wychodzi xDDD
Ban, bo to się nazywa lanie wody, którego nauczyłam się na PBF'ach xD Czyli zdania bez sensu ale zajmują miejsce xD
ban, bo i tak szacun xD mi to się nawet nie chce wody lać.
Ban, bo to czasami jest męczące... Piszesz i piszesz, by chodź trochę więcej było a takie głupoty wychodzą przy tym, że głowa mała xD
Ban, bo cześć wszytkim. Muszę się dzisiaj wziąć za nabijanie postów, bo jutro mnie nie będzie :'D
Ban, bo hejka <3
ban, bo cześć, Jelonek.
Gdzie wybywasz?
Nie no nie wierzę! Już miałam wysyłać posta na RPGa i prąd padł >: O no jhfkjsdhfkshfkshfkshfk!!!! AAAA! Idę zabijać! Wiedziałam, żeby pisać w notatniku czy czymś i zapisywać po każdym zdaniu, to nie, bo po co : ddd
wiem kompie, że robisz to specjalnie
Ostatnio zmieniony przez Steno (01-08-2015 o 12h00)
Ban, bo jadę jeden dzień na wieś. Totalne zadupie, ale wszytko jest lepsze od siedzenia w domu z matką :'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (01-08-2015 o 11h58)
Ban bo ja idę pisać posta w RPG, no bo co z tego, że właściwie nie mam o czym pisać x'D
Ban, bo masz śliczną sygnę 
Ban, bo ja miałam tak wczoraj z prądami dlatego nie pisałam w ogóle xD
ban, bo idę stąd. Zostanę pustelnikiem i będę rzeźbić żaby z mydła : d
Ban bo właściwie jedyna akcja jaką teraz mogę wykonać to podziękować za maść i się przywitać. Łoooo, na pewno napiszę długiego posta x'D
Ban bo posta pisz a nie uciekaj :3
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (01-08-2015 o 12h04)
Ban, bo dlaczego akurat żaby >:
Ban, bo nie opuszczaj nas ;_; Będziemy tęsknić