Ban, bo muszę pamiętać żeby podczas Eventów nic nie kupować... tylko grzecznie poczekać do wakacji xd Szkoda, że nie dali strojów z walentynek ...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-07-2015 o 23h06)

Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 200
Ban, bo muszę pamiętać żeby podczas Eventów nic nie kupować... tylko grzecznie poczekać do wakacji xd Szkoda, że nie dali strojów z walentynek ...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-07-2015 o 23h06)

Ban, bo przed chwilą skończyłam oglądać HP :')
Ban, bo niszczę idealną liczbę, nie chcę mi się czekać do aktualizacji :'D
Ja nie oglądałam HP, a teraz ciągle podziwiam swojego królewskiego gouempia.
Ban, bo ja powinnam oglądać ostatnią część, bo mnie zjedzą xd ... i.. się zaczyna xd
Eh... właśnie dlatego nie wchodziłam na forum i to chyba było najlepsze, co mogłam zrobić xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-07-2015 o 23h21)

Ban, bo ja sobie puściłam 2 część na lapku.
Ban, bo nadal nie obejrzałam żadnej części HP xD
Ban, bo ja jutro obejrzę tę ostatnią część i już się więcej na ten temat nie odzywam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-07-2015 o 23h27)

Ban, bo ja dopiero pierwszą i drugą xD
Ban za wyprzedzenie
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (31-07-2015 o 23h27)
Ban, bo ja oglądam tylko na potrzeby mojego opka, które w końcu będzie miało ostatnią część + bonusy jak będzie sporo komentarzy pod notką xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-07-2015 o 23h29)

Ban, bo w sumie jakoś nie chce mi się tego oglądać, nie kręci mnie to. Są różne gusta xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (31-07-2015 o 23h29)
Ban, bo nienawidzę aktora grającego Dracona... wolę go w wersji anime, a samej serii nie lubię z kilku powodów, lubię za to Ff xd

ban, bo przerwy reklamowe na Polsacie to ZUO!!!
Ban, bo na całe szczęście nie muszę się z nimi męczyć xd

Ban, bo zgadzam się, jeśli chodzi o dubbing. Dlatego zawsze szukam filmów z napisami xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (31-07-2015 o 23h35)
Ban, bo ja na polsacie oglądam tylko "Świat według kiepskich" i "M jak Miłość" czyli z dubbingiem męczyć się nie muszę ^^
Ban, bo dubbing i lektor psują efekt..
Nie wyobrażam sobie, aby głos Johnnego Deppa zastępował jakiś podrzędny głos ...

Ban, bo ja od jakiegoś miesiąca nie oglądam telewizji xD
Ban, bo robiłam sobie Quiz czy znam serial świat według kiepskich i wyszło mi, że jestem ekspertem ^o^
Ban, bo ja dłużej jelonku xd

Ban, bo kiedyś szukałam Quizu o mlp parę tygodni, a jak go znalazłam to wyszło mi : "Chyba trafiłeś tu przypadkowo :/" XDD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (31-07-2015 o 23h40)
Ban, bo śmiechłam z Julki xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-07-2015 o 23h42)

Ban, bo tam były pytania o jakieś kreski koło oczu! WTF?!!! O jakie kreski chodzi??!!!!!?