Moją zwiewnie ubraną miss dorwał ciepły letni wiatr. 

Moją zwiewnie ubraną miss dorwał ciepły letni wiatr. 

1. Stylizacja róż, falbanki, i przeróżowane.xD
2. Stylizacja Coś w stylu Kawaii i Wiele odcieni różu.
Postanowiłam zrobić coś w różu xD Było ciężko, wylałam krew pot i łzy w tę stylizację. Wiem, że jest wiele nie pasujących odcieni, ale akurat odpowiadał mi styl danego przedmiotu do kolejnego. Trochę fioletu i bieli tez się znajdzie.
Starałam się stworzyć coś w stylu lalki - delikatnej, porcelanowej.
Moja miss to dama. Jako iż żyje na przełomie XX i XXI wieku, gdzie kolorowe włosy nikogo nie dziwią, pozwoliła sobie je zafarbować na kolor różowy, który jest jej ulubionym. Właśnie przechadza się ścieżką w swoim różanym ogrodzie.
//www.missfashion.pl/profile/kinia1221,269646.htm#/modules/dressing-room/#
Już po występie .Cała widownia jest zachwycona występem na lodzie .Angelica już przebiera się ,po udanym widowisku .Za chwilę wyjdzie ponownie ,na scenę tylko tym razem pożegnać się z fanami .Przebrała tylko buty ,założyła cudną różową biżuterię i już w blasku fleszy żegna się z widownią obsypana pięknymi kwiatami i prezentami !
Ostatnio zmieniony przez kinia1221 (27-07-2015 o 11h34)
Samantha z zamiłowania i zawodu była baletnicą. Kiedyś wielka przeciwniczka koloru różowego, teraz jego największa zwolenniczka. Choreografka oraz stylistka to były jej bardzo dobre przyjaciółki także zawsze dostawała rolę w swoich ulubionych kolorach.
Różowa chusta była częstym elementem jej stroju, na scenie dodawała jej majestatyczności, w stylizacjach codziennych miała bardziej praktyczne zastosowanie, gdy było chłodno okrywała nią ramiona, zaś gdy świeciło słońce zarzucała ją na głowę.
Samancie jednak tak odbiło, że z różowym w ogóle się nie rozstawała.
Dalej nie może pojąć dlaczego wszyscy są na nią tak wściekli. Według niej róż był idealnym kolorem, aby ubrać go na pogrzeb babuni.
Przedłużam konkurs do trzeciego sierpnia, do godziny dwudziestej.
Suuuuuuuuper!Pineapple napisał
Przedłużam konkurs do trzeciego sierpnia, do godziny dwudziestej.
kinia1221 w czasie trwania konkursu dodajemy tylko posty ze zgłoszeniami, upominam.

Oto mój ogród:
Zbliża się właśnie burza, dlatego niebo jest ciemne. Ogród należy do wielkiej fanki koloru różowego. Niestety zawiał mocny wiatr, dlatego jej kochane róże ( znajdują się w innej części ogrodu ) straciły płatki, a je przywiało aż tu. Różowy motyl szuka kryjówki, a tego samego koloru wróżka zabezpiecza drzewa przed wichurą i burzą.
Wprawdzie nigdy nie tworzę różowych stylizacji, by nie zlewać się z kolorystyką strony, ale czemu by nie spróbować?
Kim jest ta tajemnicza kobieta? Postronni zwą ją ,,Kobietą z jajem". Pojawia się wszędzie tam, gdzie ludzkość potrzebuje pomocy. Bezszelestnie zakrada się do siedzib swych wrogów budząc wśród nich przerażenie i chaos. Sama przemierza świat, by oczyścić go z wszelkiego plugastwa. Nieznane jest jej imię, ni ród, ni kraj, lecz to dzięki niej zwykli zjadacze chleba mogą spać spokojnie. Oto ona- pół róż, pół człowiek, pół jajko ^^
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (01-08-2015 o 18h42)
Różowego nie lubię i wystrzegam się go jak ognia, ale jakoś udało mi się zrobić stylizację, która mi się podoba ^^"
Oto piękna anielica, która każdą wolną chwilę spędza, przechadzając się po sadach pełnych kwitnących drzew.

Usunęłam moją poprzednią stylizacje bo przestałam mi się podobać. Teraz wstawiam kolejną, Jest to młoda, piękna dziewczyna, która wyszła na zewnątrz by zaczerpnąć świeżego powietrza:) Jej strój nabrał niesamowitej lekkości od powiewu wiatru.
Mam zaszczyt przedstawić Państwu ( wymyśloną przeze mnie ) księżniczkę różu!
Jest następczynią tronu różu. Niestety nie odziedziczyła po matce różowych oczów, lecz ona z tego powodu jest wesoła. Nie robi też sobie całkowicie różowych makijaży! Skandal! Na ramieniu ma swoje ulubione zwierzątko, Rózię. W ręku trzyma łuk, ponieważ uczy się z niego strzelać. A oto i ona:
Teraz pokażę Wam pokój pewnej fanki różu. Uwielbia też koty. Na ziemi leżą jej ulubione zabawki z dzieciństwa; zabawkowy zestaw do herbaty i różowy, pluszowy kotek. Na biurku leży babeczka i koktajl. Jest też pupil dziewczynki; biały króliczek.
- Szkoda, że nie jest różowy... - wzdycha jego właścicielka

To ja wrzucę jeszcze drugą stylizację luźno inspirowaną porankami spędzonymi na spacerach po ogrodzie ^^ Muszę powiedzieć, że bardzo spodobało mi się tworzenie stylizacji w tym kolorze- jest taki pocieszny :3
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (03-08-2015 o 16h27)
Bałam się, że się nie wyrobię, ale jest :') Jest to naprawdę stara stylizacja (z eventu Halloween), ale mam do niej duży sentyment, jest to moja ulubiona stylizacja. No i jest praktycznie cała różowa.
Przedstawia tak jakby zobrazowanie tego, że ludzie nie dbają o środowisko. Suknia miss jest całą roślinnością świata a ogień symbolizuje zagrożenia środowiska spowodowane z winy ludzi. Miss próbuje ugasić róże, ale przez opaskę (lub bandaż, czy coś innego, nie wiem o.o) na oczach nie uda się jej to. Skrzydła to umierające rośliny, a rękawiczki miały przestawiać zniszczoną ziemię, ale różową by pasowało pod kolor ;3
To trochę skrócony opis całej postaci, ale myślę że opisałam wszystko co najważniejsze. Ja wiem, że ta różowa sukienka jest mało różowa, ale chyba nie zostanę zdyskwalifikowana.

Trzeciego dnia tego miesiąca (jakim cudem posta mówiącego o zakończeniu konnkursu jeszcze nie napisałam to nie wiem. Ehh, to moje roztrzepanie) czas na zgłaszanie stylizacji i deco dobiegł końca. Wyniki pojawią się wraz z nagrodami niebawem. A tymczasem - macie jakieś faworytki? 
Mnie z kolei urzekła stylizacja spsr :3