Niebieski kolor i dodatki białego oczywiście kojarzą mi się z zimą.
Jeśli masz mniej MN ode mnie, rzuć mi proszę dwa wyzwania bez zakładu : ) Dziękuję: ) Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 41 42 43 44 45 ... 69
Niebieski kolor i dodatki białego oczywiście kojarzą mi się z zimą.
Krój ubrań i kapelusz kojarzą mi się z jesienią. 
Taka wczesna jesień, wieczorową porą
Wtedy ten strój był by najbardziej odpowiedni. Choć Pan zapalający i gaszący latarnie na Ostrowie Tumskim we Wrocławiu chodzi w podobnym cały rok 

Wczesna jesień? c: Krótkie spodenki aczkolwiek jeszcze te takie "skarpety" więc zimniej już jest. No i ta czapeczka tak mi się kojarzy <:
Taka hmm....bardzo wczesna wiosna, gdy wszystko jest jeszcze takie....nieżywe 
Śliczne kolory zieleni, właśnie takie ciemne, soczyste, jak dopiero co wybudzone liście po zimowym śnie... 
późna jesień, jest tak naubierana. Ten kożuch i buty ocieplane.
Zima, przez strój
Carolina - bardzo proszę o pisanie bardziej rozbudowanych uzasadnień!
Kolorystyka stroju kojarzy mi się z jesienią, ogólnie ubranie pasuje do jesieni, i jeszcze torebka w kształcie jabłka.
Kecil kojarzysz mi się z jesienią poprzez tą cienką koszulę połączoną z marynarką. Do tego szalik i ocieplane buty. W dodatku takie jesienne kolory. Brąz, zieleń i czerń. 
Kojarzysz mi się z jesienią ponieważ twój ubiór kojarzy mi się z początkiem roku szkolnego.
Lato - ten strój raczej nie byłby adekwatny do żadnej innej pory roku.
Kolorystyka stroju i mina Miss kojarzy mi się z zimą.
Ostatnio zmieniony przez Kecil (14-12-2013 o 21h29)
Czarne kolory i blada skóra kojarzą mi się z zimą.
Zgniły zieleń i kolory ciemniejsze kojarzą mi się z jesienią- powiewny szalik i marynarka.
Jesień - niby są kwiaty na spódnicy, ale ogółem da się wyczuć powiew chłodu.
Wiosna, głównie przez kolorową suknię i kwiaty przy kapeluszu 
wiosna, zdecydowanie, na lato jest za ciepło ubrana, a na jesień za zimno
Zima - ciemne kolory, blask.
Jesień, ponieważ przeważa kolor fioletowy. Masz też ciepły płaszczyk, ale dość lekką spódnicę i kapelusz co wyklucza zimę
Cieplutka jesień, głównie przez kolory, i to że dolna część ciała jest porządnie ubrana a góra jeszcze napawa się ostatnimi promieniami letniego słonka ;]
jesień, jest tak naubierana, że jednak jesień, a pewne partycje są odkryte, więc to nie zima
Strój elfa oczywiście kojarzy mi się z zimą.
Z zimną JESIENIĄ,przez ten szal i rozpiętą marynarke (jak bym kumpelę widziała)