Mi Twoja miss przypomina jesien. Jej stroj jest czerwonawy, co bardzo kojarzy sie ze zmienjajacymi kolor lisciami 
Dodatkowo ten "rozmyty" przez jesienny deszcz makijaz xd
Ostatnio zmieniony przez Shillo (02-11-2013 o 10h52)
Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 69
Mi Twoja miss przypomina jesien. Jej stroj jest czerwonawy, co bardzo kojarzy sie ze zmienjajacymi kolor lisciami 
Dodatkowo ten "rozmyty" przez jesienny deszcz makijaz xd
Ostatnio zmieniony przez Shillo (02-11-2013 o 10h52)
Zima! Miss sprawia wrażenie chłodnej, ta ostra biel i czerń, to dokładnie ta ciemna strona zimy 
Lato ponieważ ma blond włosy i jest boso 
Pomimo tego, że Twoja miss jest ubrana na czarno, porwane rajstopy, kokarda i krótki rękaw kojarzą mi się raczej z ciepłą porą roku. Tak więc - lato ~
Coś zdecydowanie koło olimpiady. Lato! To musi być lato! I czas szermierki!
srebrna kreacja uhuhu tylko zima przychodzi mi do głowy 
Połączenie czerni i czerwieni najbardziej kojarzy mi się z jesienią.
Cóż, wypowiadałam się już na temat tej olimpijskiej kreacji
.
Wiosna, kuse acz niezbyt letnie wdzianko, idealne na wiosenną domówkę.
legenda, mit o kwiecie paproci mi się skojarzył patrząc na twą miss, - noc świętojańska czyli lato
Kolor włosów i ciemny kolor sukienki kojarzą mi się z jesienią.
Kojarzy mi się z matką natura budzącą do życia roślinki, więc wiosna.
Lato, a dokładnie wieczór, gdy tak wyglądające pannice wychodzą na ulicę ;]
Jesień - piękne, ciepłe kolory. 
Taki chłodny wyraz twarzy, blada cera kojarzy mi się z zimą 

Przez buciki, rajstopy i spódniczkę obstawiam że wczesna jesień, gdy jeszcze można trochę kształtów pokazać, ale już nie do końca ;]
Od razu jak zobaczyłam twoja miss pomyślałam sobie "pani jesieni". Twoja miss ma na sobie różne odcienie złotego brązu i jest bardzo dystyngowana.
Chłodna kolorystyka i ten żabot mówią: zima!
Zima! Stylizacja skojarzyła mi się z bogatym balem w wielkim pałacu, a za oknami śnieg
Dlatego też zima.
wiosna, te kolorki i kwiaty we włosach
Zima - blada cera, ciepłe ubranie, a przede wszystkim pomyślałam tak przed kolor włosów
.
Hm, jesień. Kolory bluzeczki przypominają mi najpóźniejszą fazę jesieni.
Oczywiście z zimą. Twoja miss to wojownicza księżniczka,która broni swoje królestwo przed wiosną.

Zimą. Definitywnie. Tutaj chyba nie potrzeba uzasadnienia. Wystarczy spojrzeć na stylizacje:)
Ostatnio zmieniony przez Emelia (24-11-2013 o 16h13)