Taką wczesną jesień przez tą kurtkę i buty

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 69
Taką wczesną jesień przez tą kurtkę i buty

Ze względu na dość masywną spódnicę i strój w ciemnych kolorach jesień.
Wiosna. Strój do pracy ożywiony czerwienią, bez żakietu więc nie jest już zimno.
Ciepłe lato,przez biel sukni i wijące się winorośle .

Zima w słodkim wydaniu. Tak mi się skojarzyło przez karnację oraz biel na nogach i dłoniach.
jesień, ze względu na brązowe kolorki
Zima przez sukienkę, której kolor kojarzy mi się ze śniegiem

Jesień. Kojarzy mi się mocno ze strojem żałobnicy i listopadem. Ale to przez połączenie czarnej koronki, długich rękawów i akurat tego kapelusza. Głównie kapelusza.
również jesień - przydymiony kolor, ciepłe ubranie, ale nie takie grube jak na zimię.
Jesień, ale wczesna.
Twoja Miss kojarzy mi się z elegancką kobietą przechadzającą się po ogrodzie pełnym dopiero lekko pożółkłych drzew z pierwszymi opadłymi liśćmi na chodnikach.

jesień przez kolorki, ale głownie przez parasol
Twoją miss utożsamiam z upałem. Skóra niemal czerwona, czerwone dodatki, włosy słoneczne i do tego czarne elementy, które pochłaniają światło i jeszcze bardziej zagrzewają. A więc lato.
Jesień ze względu na kolory i ubiór (głównie botki i bluzka z długim rękawem)
Wiosna wczesna - jeszcze na ulicach brudne błocko pośniegowe, ale widać już śliczny, delikatny kolor zwiastujący wiosnę 
Karnawałowe, gorące lato!

Twój strój przypomina mi początek wiosny, gdy jest jeszcze śnieg, ale już powoli widać trawę.
Mroźna zima , lód na ścianach i na ulicach, przygnębiająca i całkowicie zachmurzona .
Lazy
Wiosna. Kolory jasne, bo błoto zniknęło, ale jeszcze nie dość ciepło, zeby pokazać się bez rajstop i żakietu.
Ostatnio zmieniony przez nivata (24-09-2013 o 21h07)

Czarne kolory kojarzą mi się z zimą.
Czarny strój i ten makijaż trochę kojarzą mi się z Halloween, więc wybieram jesień.
Zima. Mimo, że ma sukienkę to bije chłodem 
@Chardonnay
Wczesne lato, wieczór. Są krótkie ciuszki i ogólna lekkość, ale chłodem po palcach i stopach zawiewa.

wiosna sweet lolita z taką kolorystyką kojarzy mi się z wczesną wiosną