Jakoś tak między jesienią, a latem - bo twoja miss jest opalona, a po za tym ma taki, strój jakby po woli zaczynało się robić coraz zimniej.

Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 69
Jakoś tak między jesienią, a latem - bo twoja miss jest opalona, a po za tym ma taki, strój jakby po woli zaczynało się robić coraz zimniej.

Zima! Ta biel w stroju i ten chłód w spojrzeniu...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Jesien, przez złoto i brąz w kolorystyce;) I przez burzę włosów wskazujących, że niedawno wiał silny wiatr;)
Ps. Fajny styl:)
Zima. Taki anioł w zimnych kolorach, jedynie z ciepłym akcentem we włosach.
Lato, bo Miss wygląda jak morskie fale 
Zima, bo ten strój wygląda jak przebranie na karnawał 
wiosna. Przez te kolory i motylki ^^
Jesień! Widzę tu motywy z wybiegów na aktualny sezon, między innymi kraciastą spódnicę. 
Jesień przez kolory i kurtkę
Btw. Twoja Miss ma piękną urodę latynoski 
wiosna, bo twoja miss mi mak przypomina
Jesień, ze względu na połączenie żółci z czerwienią.
Gdy zobaczyłam twoją miss pierwsze co przyszło mi do głowy to przełom wiosny/lata a to dlatego, że ma na sobie takie zielone ubranka oraz ciemną cerę jakby dopiero co się opaliła.
Wydaje mi się, że jesień. Stylizacja przypomina mi trochę bale(zwłaszcza fryzurka:))
Przypomina mi jesień przez te kolory.
Lato, bo miss ma ubraną lekką sukienkę w soczystym kolorze 
zima twoja miss nie ma ciepłych kolorów na sobie i jeszcze ta blada skóra , zdecydowanie zima ;**
Zdecydowanie lato bo to strój typowy do tej pory 
Zima przez struj i jasną cerę.
jesień, kolor sukni skojarzył mi się z opadającymi liśćmi
Jesień, masz na sobie wszystkie kolory jesieni ;]
Jesiennie mi się kojarzy przez te soczyste czerwienie 
Zima. Po pierwsze niebieskie i błękitne elementy garderoby, po drugie ogólna stylizacja, przez którą Twoja miss wygląda na niełatwa do złamania sztukę, która zdaje się mieć serce z lodu ;D
Wiosna, przez kolorowy struj i jasną cerę.
Jesień przez te kolory, i w ogóle jakoś tak jesień xD