Ban, bo łoboru, Skye wszędzie świetnie przewodzi xD
We are in noir

Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 200
Ban, bo łoboru, Skye wszędzie świetnie przewodzi xD

Ban, bo w realu też wszyscy za mną, co jest dziwne na takiego introwertyka jak ja xD, ale jestem >ciach< dumna, bo sama bym nic nie nabiła. ♥
Kap, kap, w końcu nawet neluś dwa razy przywołało. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo zaraz muszę zacząć się pakować </3
Ban, bo patrzę na mój dom w mapach google :3
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (18-07-2015 o 12h44)
Ban, bo cześć wszystkim, mam niezdrową colę, ale tylko niewiele ponad szklankę, no i idę grać w simsy. ♥
ban, bo też bym pograła w simsy, ale instalka została w innym pudełku, z którym nwm co się stało : d
Ban, bo już wiem co będę robić na działce, grać w simsy ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ban, bo ja nigdy nie gram w simsy, a jakieś tam mam .__.
Ban, bo miłej gry życzę.
Ban, bo mam poważnt problem... Mimo połączenia nie działa internet w lapku siostry. Myślałam, że to przez Antywirus (darmowy Avast), ale nie da się go włączyć. Powiedziałam sis, ona zaczęła mnie oskarżać (ja go miałam w nocy i teraz rano, a wcześniej działał). Próbowała coś zrobić, ale powiedziała mi, że orawie nic się nie da włączyć i nie wie, czy czekać, czy co robić. Gdy zaproponowałam odinstalowanie antywirusa to zaczęła krzyczeć, że kiedy nie wiadomo co się stało i czy to nie przez wirusa, ja proponuję coś takiego bla bla bla. Potem znowu wzięła laptopa i jak wróciła, to powiedziała, że nie wie co się stało, ale ona tego na pewno nie naprawi i albo trzeba będzie to komuś dać, albo nie będziemy mieć laptopa. Dodała jeszcze, że najgorsze, że to nie jest mój problem tylko jej, bo ona nie będzie mieć laptopa...
Nie mam pojęcia, co zrobić... Jak mama się dowie, to będzie wściekła i przestraszona, pewnie będzie chciała zadzwonić do informatyka z naszej szkoły, ale będzie jej głupio (a na pewno mi będzie głupio - mam 6 z infy...), bo już kedyś naprawiał nam podobny problem, potem pomagał z kupnem i instalacją pakietu Microsoft...
Dla niezorientowanych dodam, że moja mama jest nauczycielką w mojej szkole...
Ban, bo kiedyś miałam podobnie i mój brat kazał mi zapłacić za naprawę 300 zeta, dlatego zapłaciłam 
Ban, bo ja dosłownie NIC nie zrobiłam ;-; Wszystko jak zwykle i nagle nie działa ;~; jeszcze gdyby moja sis wiedziała, co się stało i jak to naprawić, a ja bym tylko zapłaciła, to nie byłoby problemu...
Ban, bo ja też nic nie zrobiłam, ale nie chciało mi się z nim kłócić xd
Ban, bo Iryś, a w jaki sposób to niedziałanie się objawia? Próbowałaś szukać w ostatnio zainstalowanych jakiś podejrzanych programów, których nie pamiętasz, że instalowałaś?
Ban bo współczuję, zawsze tak jest, jak ty z czegoś ostatnio korzystałeś i się popsuło to obwiniają ciebie 
Ban, bo połączenie jest, ale laptopnie chce połączyć się z siecią, a antywirusa po prostu nie da się w żaden sposób włączyć. Znalazłam raport niezgłoszonych błędów systemu.. O godzinie 00:21(o tej godzinie wyłączałam laptopa) zatrzymano program Avast!
Potem ok. godz. 11 jest kilka błędów systemu Windows (wtedy, kiedy usiłowałam się połączyć), ale to nie jest już tak ważne... Nie powiedziałam o tym siostrze, bo wtedy to już w ogóle byłaby to moja wina... A ja nic nie zrobiłam, nie wiem czemu Avast przestał działać...
Ostatnio zmieniony przez Iremi (18-07-2015 o 13h19)
Ban za bana, bo dzień dobry!. :3
Ban, bo witaj~ Dawno Cię nie było!

Ban, bo hej Mizia. ;3
Iryś to może być przez wysłanie tego raportu błędów, pamiętam, że moja przyjaciółka w podstawówce zrobiła to samo i musieli naprawiać, bo z netem się nie chciało połączyć.
Ban, bo Mizia to chyba nasza zagubiona Rybka. ♥
Ostatnio zmieniony przez Skye (18-07-2015 o 13h35)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo właśnie ja nic nie wysyłałam, a ten raport znalazłam przeszukując panel sterowania... Wcześniej nic o nim nie wiedziałam...
Ban, bo z tym raportem było tak, że się pojawiał po źle zamkniętej stronie, ale dawno temu to miałam. Na środku okienko: czy chcesz wysłać i zawsze trzeba było wybrać "Nie wysyłaj" po prawej, ale to było wieki temu.
Ale jak jest "niezgłoszonych" i nie ma tam żadnych wysłanych to miałaś jakiś błąd w samej przeglądarce.
Ostatnio zmieniony przez Skye (18-07-2015 o 13h48)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gMało który wirus blokuje internet, bo mają wtedy dużo gorsze pole do popisu, więc zdecydowanie ban, bo za coś muszę go dać - ja bym bardziej popatrzył w ustawieniach wifi, może włączyłaś sobie przypadkiem jakiś tryb samolotowy czy coś takiego? Albo to kwestia akurat Twojego internetu, spróbuj połączyć się z jakimś innym.
Ban, bo czekam na obiad.
Ban, bo ja dziś cały dzień sam w domu i nikt mi nie zrobi. :'(((
Ban, bo ja miałam pierwszy raz od ??????? zupę pomidorową 

Ban, bo zazdro, ja lubię zostawać sama w domu<3