Ban, bo ja do kąpieli (w wannie) nigdy nie biorę telefonu, a do odpoczynku mam łóżko xd
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-07-2015 o 21h00)
Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 200
Ban, bo ja do kąpieli (w wannie) nigdy nie biorę telefonu, a do odpoczynku mam łóżko xd
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-07-2015 o 21h00)
Ban, bo twierdzę to samo co jelonek xd

Ban, bo ja wolę prysznic. Szybko się umyję, a potem idę do łóżka/na kanapę i tam sobie odpoczywam :333
Ba, bo zauważyłam, że ostatnio moje posty są na początku strony xD
Ban, bo pff, dla mnie prysznic i kąpiel trwają prawie tyle samo. Tylko ta różnica, że pod prysznicem więcej śpiewam, a w kąpieli raczej czytam książki. XD
Ban, bo większość moich pomysłów na ff powstało właśnie w wannie xd

Ban, bo nie rozumiem, czemu ludzie śpiewają pod prysznicem.
Jak biorę kąpiel w wannie, to nie zabieram książek czy telefonu xd
Ban, bo nie mogę xD
Ban, bo ja tam śpiewam pod prysznicem, bo lekko zagłusza on mój jakże piękny głos. XD
A czytanie w wannie jest fajne, bo woda jest cieplutka, i taka cudownie pachnąca, aż chce się tam dłużej zostać. XD Niektórzy po prostu nie potrafią leżeć i nic nierobić, Jelonku. XD
Nan, bo dziewczyna najwyraźniej zazdrości i wypisuje głupoty xd

Ban, bo po jakimś czasie woda robi się zimna i jakoś "fajnie" nie pachnie (nie liczę płynów do kąpieli) >.>
Ten komentarzu u Yu mnie wygrał xD
Ban, bo chyba pisałam z tą dziewczyną na PW, więc idę sprawdzić xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-07-2015 o 21h17)
Ban, bo znowu muszę zmyć z twarzy makijaż, a wcale mi się nie chce.
Ban, bo świnka morska rozwala mi pokój xD
Ban, bo pewnie robisz lepszy make up niż ja.
A odnośnie wcześniejszego - wpisuję w google hasła typu wygląd a charakter, rysy twarzy, mowa ciała, chiromancja, psychoanaliza itp., przeglądam i szukam ciekawych artykułów. Nie powiem dokładnie gdzie to było, bo nie mam w historii. ;<
Ban, bo to jest cruel, ale nie lubię gryzoni.
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-07-2015 o 21h27)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo myślę nad zmianą opisu i nic nie wymyśliłam.. xd Zostawiam jak jest xd

Ban, bo gratuluję ciekawości świata, lubię, kiedy ludzie jakoś produktywniej niż ja spędzają czas w internecie.
Ban, bo świnka gryzie jakieś moje stare prece, które stoją pod ścianą,a teraz trzymam ją na kolanach.
Nie puszczę! muahaha :3
Okej puściłam ją, a siedzę na podłodzę, to położyła się niedaleko mnie.
Ona chyba myśli, że jest psem. :>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-07-2015 o 21h34)
Ban, bo od jutra jest -40% z tego co słyszałem. ♥
Ban, bo dobrze słyszałeś :3

Ban, bo o psychice ludzkiej mogę czytać bez końca. Gówniarą jeszcze byłam, a już grałam mową ciała, spojrzeniami i słowami. Człowiek wiele się uczy przez ciekawość.
I w dzieciństwie bardzo lubiłam patrzeć, jak koty bawią się (z) gryzoniami, creepy.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo u mnie dziś dziewczynka pobiła wszystko: bla bla bla, zostawiam ♥ i zapraszam do mnie. xDD Już poszło do moderatorek.
Ban, bo ja tam nie zgłaszam innych do moderatorek.
Dzisiejsza informacja pobiła wszystko. ♥
I hej Seciu, chociaż już pokazuje mi się off.
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-07-2015 o 21h50)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo nie rozumiem komentarzy takiego typu.. zwłaszcza, że u niektórych już głosować nie można xd

Ban, Skye, bo doskonale Cię rozumiem: ostatnio nawet z czystej ciekawości oglądałem na youtube karmione żywymi myszkami węże...
I ban, bo ja też bym nie zgłaszał, większość z nich nawet nie wie, że zapraszanie kogoś do siebie na profil jest zabronione.