Ban, bo nie ma to jak być wybrańcem :^)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-07-2015 o 14h38)
Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 200
Ban, bo nie ma to jak być wybrańcem :^)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-07-2015 o 14h38)
ban bo gdybym spotkała takiego pana na ulicy to bałabym się do niego podejść! 

Ban, bo u mnie w mieście w centrum jest jeden bezdomny, który jest najlepiej ubraną osobą jaką widzialam xD Kilka razy nosił różowe "miśkowe" body z kapturem i do tego miał na głowie cylinder xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-07-2015 o 14h42)
Ban, bo uznałabym, że taki to wariat. XD Albo czarodziej niezorientowany w mugolskim świecie. XD
U mnie pełno żulów, ale żaden mistrzem stylu niestety nie jest, więc nie ma się z czego pośmiać. XD
Ino w kwestii okresu, to szczerze zazdroszczę Jelonku, bo ja mam bolesny, pięciodniowy. Ale mogło być gooorzej. XD
ahaha
ban bo tu musi być wielce inspirujący człowiek! 

Ban, bo raz miał chyba melonik i kwiecistą sukienkę na ramiączkach xD
Ten gościu jest genialny :>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-07-2015 o 14h52)
ban bo jeszcze nigdy nie miałam okazji zobaczyć mężczyzny w sukience na żywo więc zazdroszczę 

Ban, bo jeśli masz okres 1 dzień to z całą pewnością musisz udać się z tym do lekarza, o ile jeszcze tego nie zrobiłaś. : c
NO I BAAAAN, bo muszę lecieć zrobić zdjęcie do legitymacji studenckiej bez kolczyków, uaaah~.
Ban, bo nie mam zamiaru iść do lekarza z tym. >.>
Co ma być, to będzie niebo znajdę wszędzie xD
ban bo chyba nie można umrzeć przez okresu XD

Ban, bo nie można (chyba, że krew zamiast wydostawać się na zewnątrz w większej części zostaje w organizmie, to chyba nazywa się endometrioza, ale ma akurat inne objawy), ale ignorowanie tego jest skrajnie nieodpowiedzialne, a jednodniowa miesiączka może być wynikiem poważnych zaburzeń hormonalnych albo anemii. W przyszłości może Ci to utrudniać zajście w ciążę.
OGROMNY BAN, BO denerwuje mnie to, że współcześnie ludzie W OGÓLE o siebie nie dbają i wszystko ignorują. Kretynizm goni kretynizm, tylko czekam na zasłużoną selekcję naturalną.
Ban, bo pff... ciąża. (Z serii " Po co mi to?") A akurat zaburzenia hormonalnie chyba mam. Chyba, bo po tym co powiedziała mi dermatolog, to już nie wiem >.>.
Selekcja naturalna niestety od jakiegoś czasu nie działa.
Przepraszamy za usterki.
Czas mi ucieka, a ja cały czas przed monitorem...
#no life
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-07-2015 o 15h14)
Teraz Ci po nic, ale w wieku 25-30 lat aż 90% kobiet odczuwa silny instynkt macierzyński. Oczywiście są wyjątki, ale warto nie torować sobie drogi umożliwiającej ewentualne założenie rodziny.
Ban, bo właśnie działa bardzo dobrze, ostatnio giną jacyś inteligenci od dopalaczy w Katowicach. D:
ban bo zgadzam się ze stwierdzeniem że "selekcja naturalna niestety od jakiegoś czasu nie działa" mimo to wciąż czekam na 2 potop
dzieci to zło!

Ban, bo dzieci są spoko, póki są daleko ode mnie i nic nie robią. xDNie płaczą, nie ruszają się, nie oddychają...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-07-2015 o 15h25)
ban bo dzieci są spoko tylko na "obrazkach" bo już w realu horrorach i starych fotografiach są mega przerażające! D:

Ban, bo na obrazkach to są obrzydliwe >.>
Ban, bo nienawidzę dzieci i ban, bo *póki. :'c
Zauważyłyście, że małe dziewczyny są dwukrotnie bardziej nieznośne niż chłopcy?
ban to tak ale chyba chodziło ci o bardziej przerażające
a jeszcze jeśli to są bliźniaczki to nic tylko dzwonić po egzorcystę!
Ostatnio zmieniony przez Yubin (13-07-2015 o 15h26)

Ban, bo to z dziewczynkami to prawda.
Zgadnijcie, czemu niby wolę swojego małego kuzyna od kuzynki? >.>
Ban, bo mali chłopcy to wcielenie zła! Zwłaszcza zaczynający naukę w szkole. D:
Fuj, ani to ładne ani miłe. D: Dziewczynki jakoś zniosę (córka siostry, ta, co mnie raz tatą a raz mamą nanazywa, jest w miarę grzeczna. Nie płacze za często, tylko bez przerwy za mną biega i się do mnie śmieje. xD), ale chłopcy... W mojej rodzinie jest kilku takich małych, i okropne to. Hałasuje, nie wiadomo, jak to zabawić, gdy ci karzą... A potem jest jeszcze gorzej. D:
ban bo właśnie dlatego jak tylko się dowiem że przyjeżdża ktoś w odwiedziny z małym dzieckiem to się wynoszę z domu XD

Ban, bo to jest ten moment, w którym dogaduję sie z trzy letnim chłopcem, a do dzieczynki nie mam nawet zamiaru podchodzić xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-07-2015 o 15h40)
ban bo ja chyba nie mam cierpliwości do dzieci i broń Boże abym kiedyś jakieś miała bo będzie ono biedne!

Ban, bo ja kuzyna widzę raz na rok, więc to mi odpowiada xD