Ban, bo u mnie była rano burza, a teraz jest fajnie. ^^ Znaczy się - ciepło, ale nie jakoś duszno. ^&^
Strony : 1 ... 188 189 190 191 192 ... 200
Ban, bo u mnie była rano burza, a teraz jest fajnie. ^^ Znaczy się - ciepło, ale nie jakoś duszno. ^&^
Ban, bo cześć Ananasie :3
ban, bo zazdro ; uuu ; ja wróciłam na dom o 2, obejrzałam 3 odcinki Inu i jak walnęłam na łóżko tak umarło mi się od razu xd tylko królik zaczął rzucać nakrętką po klatce to zanim zasnęłam słyszałam te wszystkie królicze pierdule zemsty za skrócenie czasu biegania samopas po domu.
Cześć, ananas xD
I w ogóle to Pa Wszystkim, bo idę na dwór odżyć.
<widok Steno otoczonej blaskiem jak wychodzi z pokoju. W tle słychać fanfary>
Ostatnio zmieniony przez Steno (25-07-2015 o 15h08)
Ban, bo chyba tez wyjdę na dwór xD
Ban, bo pa Steno.
Ja będe siedzieć w domu xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-07-2015 o 15h11)
Ban, bo rano był deszcz, a teraz znowu gorąco (przynajmniej mi xd)

Ban, bo idę nadrabiac filmiki Pewdsa xD
ban bo dopiero teraz odzyskałam prąd w domu xd
Ban, bo zaczynam się bać tego, co oglądam x'D
ban bo czyżby coś na Y xDD ?
Ban, bo ino cześć, cześć. I ino pa, pa.
Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że słuchając piosenki I Wan't My Tears Back, wyklepywałam sobie na udach melodię... Rytm... Jak zwał, tak zwał. XDDD
Brak prądu tu zUo. XD Nie ma nawet jak naładować komórki, by dalej se piosenki puścić. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-07-2015 o 15h30)
Ban, bo w sumie youtube jest na "Y" xD
Nadrabianie Pewdsa było chyba złym pomysłem :'D
ban bo trzeba by było mieś własny generator prądu młahahah xDD
Ban, bo chyba puszczę sobie jakąś muzykę. :3
ban bo u mnie gra ale radio
Ban, bo ja radia nigdy nie słucham xD
ban bo przynajmniej puszczają mi różnorodną muzykę więc nie jest aż tak źle xd
Ban, bo może puszczają różnorodną, ale jelonkowi nigdy nie dogodzą xD
Już chyba całkowicie odpuszczę sobie forum SF. Odkąd pojawiły się Wyzwania i wrzucają co chwila jakieś gify, komp mi sie zawiesza .___.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-07-2015 o 15h54)
Ban, bo ino forum syfa moim zdaniem nic nie warte. ;D
Ino moim zdaniem w radiu to nic ciekawego nie puszczają, a prawie wszystko na jedno kopyto. I jeszcze nigdy w radiu nie słyszałam metalu symfonicznego, to już wielki minus mają u mnie. XD
Idę na imprezę, a wyglądam średnio i mam słabo dopasowane ciuchy, więc chyba ban.
Ban, bo Pine, każdy ma inne zdanie, dla mnie forum SF jest nawet znośne, ale to zależy na jakie osoby trafię :u
ban, bo Hanka miała powstrzymać burzę, ale chyba poległa . ______ .
Hanka...Hanka, żyjesz?
Ja na SF zapuszczam się tylko do wątków z rysunkami xd i czasem skomentuję jakieś opko, ale reszta działów to masakra xd napisac cokolwiek w kafejce to zaraz bulwers, że kogoś atakujesz swoją wypowiedzią xd
Ban, bo forum SF jest ogroooomne i nie da się znać nawet połowy + cięzko spotkać kolegów.
Ban, bo ja na SF co chwila spotykam osoby, które znam. Ja tylko siedzę w Sali Gier i wątku z rysunkami, bo reszta to już zuo.
Ban, bo znowu zapomniałam o forum </3