Ban, bo ostatni ban na dziś, ciao.
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 163 164 165 166 167 ... 200
Ban, bo ostatni ban na dziś, ciao.
Ban, bo pa, Set
Ostatnio zmieniony przez spsr (23-07-2015 o 22h41)

ban, bo ja powoli też zawijam.
Pa, Seciu 
Ban, bo zapomniało mi się o forum xd

ban, bo cześć Ner. Czyżby drzemka? XD
Ban, bo nie koniecznie. Miałam rozkminę o tym znajomym co wcześniej pisałam, że w sumie znajomość można uznać za zakończoną xd

ban, bo niedobrze : C
ale nie chcesz kontynuowac tej znajomości czy ciężko się dogadać?
Bo jak znajomość była fajna to szkoda tak rezygnować;
Ban, bo w sumie znajomość była fajna, póki jak większość ludzi nie chciał mnie na wyłączność ( większość znajomości sie schrzaniła przez to), a ja raczej nie lubię być '' zamykana w klatce'' poza tym nie pamiętam o co nam poszło, a ja ustępować nie zamierzam.. skoro to nie była nawet moja wina xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-07-2015 o 22h53)

Ban, bo mam podobnie Nerruś ze wszystkimi znajomościami, tyle że nie tyle co usilnie próbuje się mnie trzymać na uwięzi to jeszcze zmieniać mój charakter i mnie. Nie, tak się bawić nie będziemy.
ban, bo jak to ma być znajomość "na zawołanie" to rzeczywiście nie ma co : d
Tylko szkoda, że tak się to zakończy bez wyjaśnienia o co poszło.
Ban, bo mnie raz też ktoś próbował zmienić i już wole mieć znajomości przez Neta. W realu została mi tylko Ven.. cóż przynajmniej ona mnie na swój sposób rozumie
Steno pewnie poszło o jakąś pierdołę xd Jak zwykle
Dobra, bo jakieś smetny walę xd temat uważam za skończony podobnie jak tą znajomość - FINAŁ
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-07-2015 o 23h03)

Ban, bo więcej ludzi z neta próbuje mnie zmienić niż z rl :^)
Jeśli mówisz o Venezitta to wierzę na słowo, uwielbiam z nią pisać jest przezaje>ciach< XD
Ban, bo mnie nikt nie chce zmienić, bo nikt nie wie jaka jestem na serio xd
Tak mówię o niej, a w realu jest jeszcze lepsza xd

oj oj, ban, bo ja nie najlepsza w tych tematach to lepiej sobie pójdę.
I tak od godziny zbieram klamoty do wyjścia. : d
Także chamsko się z Wami pożegnam...ucieknę od ciężkich tematów...ekhem. Pójdę już ._____. Pa Wam, dziołszki 
Ban, bo Steno ja właściwie skończyłam temat xd
Wybacz, że sprawiłam, że cię wykurzyłam T.T
To przez tę rozkminę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-07-2015 o 23h08)

ban, bo i tak jakiś czas temu miałam spadać pokazać się światu xd
a tak mi teraz głupio iść x x
Ban, bo nie powinnam wchodzić na forum, kiedy mam waśnie taki nastrój.. wybaczcie...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-07-2015 o 23h09)

ban, bo nie ma sprawy xD
na forum z dziwakami...(
) człowiek szybciej się rozwesela 
Ban, bo też prawda, ale lepiej jak już po prostu sobie pójdę 

ban, bo jak wolisz. Nie chcę trzymać nikogo na siłę 
Ban, bo jak idziesz to trzymaj się Stenuś ♥
Nerrcia nie przejmuj się, każdy tu w bija z różnymi nastrojami, a tak przynajmniej możesz się wygadać. A co do Venuś to jak będziesz się z nią widzieć to pozdrów, bo ostatnio mało pisze małpa XD
ban, bo trzymajcie się! 
Ner, forum to jak wielki wór lamentów. Jak masz jakieś swoje to dodaj do puli. Lepiej narzekać z innymi niż samemu smuć się po głowie myślami.
Ban, bo na stażu zasuwa biedactwo, ale jak się będę widzieć to kopnę ją od ciebie xd
Ogólnie to nie lubię komuś truć głowy moimi chwilowymi lamentami xd Jutro to pewnie nie będę o tym pamiętać, wiec jest spoko xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-07-2015 o 23h16)

Ban, bo wiem wiem że zasuwa, ale to nie powód nie pisać XDXD Tego właśnie chcę, dziex ♥♥
Ban, bo wrobiła mnie w ''dodawanie'' punktów i teraz robię na dwa konta xd Cóż bywa xd