Ban, bo dostałam się na koncert, ale nie mam jak dojechać ;_;
We are in noir

Strony : 1 ... 149 150 151 152 153 ... 200
Ban, bo dostałam się na koncert, ale nie mam jak dojechać ;_;

Ban, bo współczuję.
Ban, bo kierunek na który chcę iść jest płatny...</3 czyli raczej nie pójdę chyba ..

Ban, bo ciągnięcie hajsów tak bardzo :<

Ban, bo teraz praktycznie za każde studia się płaci.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo to akurat studium i na stronie pisało, że za free..a tu dzisiaj taki suprise

Ban, bo ja miałam raz taki suprise ze stroną plastyka. Na stronie było napisane, że przyjmują 94 osoby, a przyjmowali jedynie 52 :'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (23-07-2015 o 11h53)
Ban, bo mam szczęście- jeszcze nie idę na studia. ♥
Ban, bo ja też nie :>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (23-07-2015 o 12h06)
Ban, bo ja idę na razie na studium na studia jak się z matmą w końcu uporam ;/
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-07-2015 o 12h10)

Ban, bo moja przyjaciółka chodziła też gdzie tu na niepłatne Nerr ;0. Może już nie ma tak dobrze.

Ban, bo studia są trudne (chyba ;p)
Ban, bo nakręciłam się na ten kierunek....T.T
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-07-2015 o 12h36)

Ban, bo współczuje :<<<

Ban, bo nie wiem na co teraz mam iść eh. Musze pogadać z mamą 

Ban, bo jaki kierunek?
Ban, bo ja na moje superowe, darmowe studia w Gdańsku już wydałem 200 złotych, także no. :'D A JESZCZE ICH NIE ZACZĄŁEM.
Ostatnio zmieniony przez Evvers (23-07-2015 o 13h31)
ban bo witam wszystkich 

Ban, bo technik farmaceutyczny

Ban, bo po studium w tym zawodzie raczej i tak nie znajdziesz pracy, chyba, że masz znajomości.
Ban, bo nie mam zamiaru szukać pracy w tym zakresie, ale muszę iść do jakiejś szkoły dla papierka, a to jedynie mnie interesuje chyba że technik rachunkowości. .. ale miałam już podstawy i wiem, że to trudny orzech do zgryzienia. eh gdyby nie ta głupia matma to bym poszła na studia administracyjne

ban bo ja nie mam pojęcia gdzie pójdę na studia po maturze a już powinnam się nad tym zastanawiać

Ban, bo ja wymyśliłem sobie studia w jeden dzień, don't worry Yubiś!
Ban, bo wolałabym już być na normalnych studiach xd

ban bo moim wymarzonym zawodem jest praca tłumacza więc na pewno będzie to coś związanego z językami ale co dokładnie to nie wiem D: