Ban, bo znalazłam już ze dwa razy stworka-kuferek, który jest podobny do Bagażu. <3

Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 200
Ban, bo znalazłam już ze dwa razy stworka-kuferek, który jest podobny do Bagażu. <3

Ban, bo nie rozumiem o co Ci dokładnie chodzi.

Ban, bo sorry, ale nie ogarniesz, mówię o grze. XD
A Bagaż jest z Pratchetta, heheh.

Ban, bo znalazłam cudowne gifki z Baekhyunem, że chyba znowu zmienię zestaw T^T

Ban, bo hej wszystkim <3
Ban, bo jak na razie chyba nikogo nie ma, ale hej~

Ban, bo hej. Tyle osób było, a miałam ledwie 2-3 strony do nadrobienia. Też muszę wyprosić Ygriś o foto. ♥
Ostatnio zmieniony przez Skye (21-07-2015 o 11h08)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo nie wiem, o czym gadacie. :>
Ban, bo nie rozumiem robienia kotów/psów w grze i wrzucania ich do miss art. ._. Ale ok, nie hejtuję.

Ban, bo to trochę zabawne xD

Ban, bo nie przeglądam miss art. Mój brat chciał ode mnie pożyczyć kasę na wędliny. ; /
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo czy tylko u mnie atakują mini robaki-przecinki? T^T

Ban bo przed chwilą napisałam posta do wątku o zjeździe x') Teraz się zastanawiam, czy to w ogóle wypali...
Ban, bo ja nie chcę jechać.

Ban, bo ja bym nie przyjechała nawet gdyby to było 5 km ode mnie.

Ban za to podejście xD

Ban, bo nie wiem, skąd w was taka niechęć do zjazdu MF...
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (21-07-2015 o 11h35)
Ban, bo mi wystarczy, że spotkałam Ojsę, teraz chcę jeszcze Mineo i Maknę. Reszty po prostu nie chcę znać osobiście, tyle.

Ban, bo ja tak samo. Wolę spotkać osoby, z którymi miałam więcej kontaktu niż przez posty na forum xD
No i przy okazji myślę, że Nerr niedługo spotkam, bo mieszka minutę drogi ode mnie xD

Ban bo pff, czyli mnie też nie chcesz :'c
Nie no, żartuję, każdy może mieć własne zdanie ;3
Ban, bo i tak nie umiem rozmawiać na żywo, więc nie widzę sensu w spotykaniu tych, których znam tylko z forum i kilku wiadomości na pw.

Ban, bo się pochwalę, że mam dzisiaj pyszną chińszczyznę z cukinio i papryko *O*

Ban, bo jeszcze z paru SMSów x'D
Nie no, ja lubię gadać z ludźmi, więc dla mnie takie zjazdy są fajne i bardzo chciałabym, aby Sosnowiecki Zjazd MF się odbył /)^-^(\
Ban, bo ja rzadko jadam chińszczyznę xD
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (21-07-2015 o 11h55)
Ban, bo ja też rzadko, dlatego więc się chwalę *o*

Ban, bo kurczę, nie chwał się tylko daj spróbować :<