Ban, bo lepiej poczytać książkę 
.
Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 200
Ban, bo lepiej poczytać książkę 
Ban, bo jak tu czytać książkę, jak chce się pograć? ;>
Znikam na chwilkę~
Ban, bo raz w to zagrałam i więcej nie bardzo mnie ciągnie.
Ban, bo zrobili upgrade w Agaro D:
Ban, bo przeglądam youtube i pamiętam jak to leciało często na vivie, Tiesto. W sumie jego bardziej lubiłam od Harrisa, Guetty czy tych innych dj-ów.
Harrisa najbardziej lubię chyba Sweet Nothing & We Found Love, bo Ri.Escape Me
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo zajrzę na ten Agar, może teraz ogarnę xD
Ban, bo premiera kolejnego epizodu life is strange minęła, a samego odcinka nie ma 
Ban, bo w Agaro znalałam Heisenberga, który był różowy xD
Kto zna ten wie o co chodzi xd
Ban, bo robię replay na SyFie.
Ban, bo ja na SyFie cały czas zbieram PA i kupuję pierścionki, by miec wszystkie ciuchy z odcinka specjalnego :'D
Ban, bo ŚMIERĆ ZACHODNIEJ CYWILIZACJI!
Ban, bo ja niektóre pierścionki też kupiłam 
Ban, bo ja bym bardziej była za śmiercią terrorystów, konsumpcjonizmu, kapitalizmu, wrednych starych bab, i kilku innych rzeczy... Ale jak kto woli. xD
Ban, bo wyszłam z domu tylko na 5 minut do biedry i umieraaaaaaaaaaaam, gorącooo ;_________________________________;
Ban, bo kapitalizm to najlepszy ustrój. Oczywiście jeszcze dyktatura.
Ban, bo u mnie pada. ♥
Amando, tylko mem zobrazuje moją reakcję Twoje pojęcie o kapitalizmie. Zaraz go wstawię. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-07-2015 o 19h41)
Ban, bo czekam na mem Pine xd
Ban, bo tylko się tu nie powadźcie xD (pokłóćcie w sensie, dla nie rozumiejących ;P)
Ban, bo nie widzę obrazka(mema).
Ostatnio zmieniony przez Amanda1234543211 (19-07-2015 o 19h43)
Ban, bo trzeba poczekać, cierpliwości... :>
Ban, bo w sumie tylko buźka z mema, nic specjalnego. xD KLIK
Kapitalizm i dyktatura jakihś arabów - wyklucza to się wzajemnie. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-07-2015 o 19h45)
Ban, bo kiedyś za jednym razem można było zdobyć wszystkie ciuszki z odcinka gwiazdkowego. Może dalej tak jest, ale pewnie wiecie.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo czekałam na jakiś super elokwentny mem, a tu ta buźka, którą widzę 1123123 raz w swoim życiu. Kapitalizm i dyktatura!
Ban, bo a co. Buźki wszystko wyjaśniają. xD Szukałam tego, co miałam na myśli, ale mi się gdzieś zawieruszył, więc macie buźkę. xD
Ban, bo buźka rozwiązaniem na wszystko xD