Twój podpis mówi mi, że króliki tez lubią tańczyć. xD

Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 58
Twój podpis mówi mi, że króliki tez lubią tańczyć. xD

Twoja sygnaturka mówi mi, że uwielbiasz konie ^.^
Twój podpis mówi mi, że pastelowe kolory są Twoimi ulubionymi.

Twoja sygnatura mówi mi, że do oswojenia kogoś potrzeba cierpliwości i umiejętności.
Mówi, że lubisz rybki i wodę i pewnie czekałaś na film 'Gdzie jest Dory?' od bardzo dawna. ^^

Twoja sygnaturka mówi mi, że lubisz romanse
Twoja sygnaturka mówi, że masz swoje miejsce do którego możesz zawsze się udać gdy coś nie idzie po Twojej myśli. Ów świat zawsze przyjmie Cię z otwartymi rękami i nigdy Cię nie odtrąci.
Twoja sygnatruka mówi, że lubisz podwodny świat 
Twoja sygnaturka mówi, że jesteś osobą towarzyską i patrzącą na świat pozytywnie. Chcesz cieszyć się z małych rzeczy i doskonale czujesz się w grupie swoich zaufanych znajomych i przyjaciół, z którymi nie dość, że możesz imprezować to, i również zwierzyć się ze swoich problemów.

Twój podpis mówi mi, że fascynujesz się Azją, jej kulturą i zwyczajami

Twoja sygnaturka mówi mi że kochasz konie ^^

Twój podpis mówi, że czasami warto się opalić, bo jak się nałoży makijaż to słabo to wygląda.

Twoja sygnaturka mówi, że lubisz jesz jeść bo w środkowym gifie jest placek XD

To tort... XDDD
Twój podpis mówi, że króliczki to najlepsi tancerze na świecie i w sumie racja.

Twój podpis mówi, że lubisz czasem zrobić komuś psikusa.
Twoja sygnaturka mówi mi że podwodny świat jest pięknym miejsce ^^

Twój podpis mówi, że pod maską złożoną z makijażu kryje się prawdziwe oblicze człowieka.
Twój podpis mówi mi, że lubisz sztukę.

Twoja sygnaturka mówi, że podziwiasz jego twórczość i uwielbiasz jego uśmiech.
Twój podpis mówi mi, że z tuszu można stworzyć prawdziwe cuda. *_*

Twoja sygnatura mówi mi, że kochasz konie

Twój podpis mówi mi, że GD wygląda pięknie w tym kolorze włosów i ma cudny uśmiech. <3

Twój podpis mówi, że chłopcy na tle pięknej scenerii wyglądają jeszcze bardziej nieziemsko.
Twój podpis mówi mi, że czerń wspaniale łączy się z beżem, tworząc ciekawą całość. (:

Twój podpis mówi mi, że jesteś fanką BTS, a twoim biasem jest Suga