Mówi mi, że jesteś marzycielką, nocnym markiem i osobą ciekawą nadnaturalnych istot 
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 58
Mówi mi, że jesteś marzycielką, nocnym markiem i osobą ciekawą nadnaturalnych istot 
Twoja sygnaturka mówi, ze słuchasz Nightcore. 
Twój podpis mówi, że jesteś gotowa by się dla kogoś poświęcić :].

Twoja sygnaturka mówi, że lubisz się bić, a później się przytulać (:
Twoja mówi, że uwielbiasz czarno-białe gify, of course x3 Plus jeszcze chciałabyś stać się wolna, niezależna i poszukujesz "siebie" (;
Ah tak, lubisz jeszcze gify z motywem piór i ogólnie skrzydeł x3

Twoja sygnaturka mówi, że jesteś nieśmiałą osobą i bardzo często nie chcesz pokazywać swojej twarzy. A poza tym mówi, że lubisz rudych panów ^.^
Ostatnio zmieniony przez alice101 (02-12-2015 o 23h14)
Twoja sygnaturka mowi mi, ze czasem sie czujesz jak upadly anioł. 
Twoja sygnaturka mówi, że jesteś godna poświęceń.
Twoja sygnaturka mówi mi że chcesz odlecieć z stad jak najdalej

Twoja sygnaturka mówi, że chcesz zostać legendą (:
Twoja sygnatura mówi mi, że pragniesz unieść się na skrzydłach i odlecieć by być wolna

Twoja sygnaturka mówi, że jesteś osobą z mroczną przeszłością.
Twój podpis mówi, że jesteś zainspirowana piosenką Breaking Benjamin (lol, to z tego zespołu, nie xD? oraz, że bardzo lubisz noce, w których kwiaty wiśni spadają na ziemię.
PS dla OPM, tak lubię Azjatów, co jeszcze?

Twoja sygnatura mówi, że jesteś silną osobą, która nawet gdy ma ciężkie dni, gdy życie daje w kość, to Ty z szerokim uśmiechem wstajesz i oświadczasz, że jest wszystko w porządku.
Twoja sygnaturka mówi, że jesteś marzycielką i perfekcjonistką. 
Twoja sygnaturka mówi, że lubisz kolor żółty i czarny i to, że lubisz pszczółki (:
Twoja sygnaturka mowi ze wolisz noc niz dzien. 
Mówi mi, że jesteś skłonna do poświęceń i nie myślisz zbyt długo nad niektórymi rzeczami bądź decyzjami- po prostu je wykonujesz.
Twoja sygnaturka mowi mi, że podobają Ci się mężczyźni z ostrym charakterkiem, jak lew. 
Twoja sygnaturka mówi, że kochasz przyrodę (:
Mówi mi, że lubisz spokój, ciszę, naturalne piękno i tajemnice 
Twoja sygnaturka mówi, że lubisz dzikie zwierzęta i to, że umiałabyś się zachować w sytuacji gdy zwierzęta nieoswojone będę blisko Ciebie (:
Ostatnio zmieniony przez alice101 (08-12-2015 o 19h17)
Twoja sygnaturka mowi, że podobają Ci się kwitnące kwiaty drzew. 
Twoja sygnaturka mówi, że zawsze można na Ciebie liczyć (:
Twoja sygnaturka mówi, że uwielbiasz patrzeć na księżyc, kiedy ten jest w pełni <3
#Takbardzooryginalne