Pierwszy anioł mówi, że także wg niego to bez sensu. W sumie mogłabym ten napis dać do góry, wtedy ścinałoby mi obrazek, a nie ogonki.

Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 200
Pierwszy anioł mówi, że także wg niego to bez sensu. W sumie mogłabym ten napis dać do góry, wtedy ścinałoby mi obrazek, a nie ogonki.

Pierwszy demon żałuje, że odpisał pewnej osobie na prywatną, teraz czuję bUl poznania trolla. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy anioł chętnie przygłosiłby muzykę, ale kot... xD

Pierwszy jelonek jest hepi, bo zrobił sobie kanapki i SyF działa. :>
Pierwszy anioł dostał gęsiej skórki i się zastanawia, czy mu zimno. XD

Drugi anioł w końcu spróbował lodów i wyszły mu naprawdę dobre ^^

Link do zewnętrznego obrazka
Pierwszy jelonek nadal się dziwi, że w jego domu nie ma ani jednego opakowania mąki .______.
Pierwszy anioł pyta się Jelonka, czy to dlatego, że wszystko jest w pojemnikach, czy dlatego, że w ogóle nie ma u ciebie mąki?

Nie ma w ogóle, bo w sumie ostatni raz była używana miesiąc temu albo dwa. .__.
Pierwszy anioł ma taką duuużą foliową płachtę związaną na kształt torby i jest w niej mąka. XDD Nie mam pojęcia skąd ona. XD

- ... To dziwne, żeby nie mieć ani trochę mąki w domu - mówi drugi anioł - znaczy tak bardzo mnie to nie dziwi, bo pamiętam że nie możesz jeść rzeczy, które zawierają gluten
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (11-07-2015 o 20h42)

Pierwszy jelonek mówi, że w domu zwykle miał specjalną mąkę, ale w sumie nie jest aż tak potrzebna. ._.
Pierwszy anioł nie wiedział, że jest specjalna mąka. W twoim domu się nie piecze ciast Jelonku?
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (11-07-2015 o 20h45)

Pierwszy jelonek nie lubi ciast swojej matki (tak zwane Saharyjskie, bo dla mnie smakują jak piasek), a jak już to czasem babcia upiecze i tyle. W domu nie pieczemy, bo to niepotrzebne :v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-07-2015 o 20h48)
Pierwszy anioł mógłby piec Jelonkowi ciasta, nikt jeszcze nie skrytykował ciast demona, więc nie byłyby to ciasta Saharyjskie ^^

Pierwsz jelonek mówi, że skoro Robin będzie niedługo u niego w mieście, to może już tam zostać i piec ciasta nioch nioch... :^)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-07-2015 o 20h55)
Pierwszy anioł mówi, że on robił tylko z normalnej mąki, więc nie wie, jak by mu poszło. xD

Drugi anioł zapewne będzie tam na niecały jeden dzień tylko, ale mogłabym zostać i piec ciasta Jelonkowi, a Jelonek za to by mi rysował to co bym chciała ;3
- Pfff... Czym może się różnić robienie ciast na innej mące - wyciąga ciasto z piekarnika - Na najświętszą Andrastę co to jest?! ;D
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (11-07-2015 o 20h58)

Pierwszy jelonek mówi, że z jego mąki ciasta się nie udają, jeśli ktoś nie ma w tym wprawy. (Czyli nigdy wcześnej tej mąki nie używał). Robin czemu tylko jeden dzień? ;-;
Naprawdę chciałabyś moje dzieła szatana (rysunki) ? Dobrze się czujesz?
Pierwszy anioł chętnie by zobaczył rysunek Jelonka w konkursie. T^T

Pierwszy anioł mówi, że jeden dzień, bo wizyta kontrolna w szpitalu. Tak chcę, a zwłaszcza Chibi Jacoba i Evie, bo masz uroczy styl chibi ^^
Awatarze ładuj się~
EDIT: Tej, jak na zawołanie xD
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (11-07-2015 o 21h06)

Pierwszy jelonek zastanawia się nad pracą na konkurs Zioła, tylko trochę się zejdzie na robienie pracy. >.>
A chibiś akurat mi uroczy wyszedł i tyle.
Pierwszy anioł mówi, że każdy twój chibi jest uroczy Jelonku

Pierwszy jelonek zastanawia się, czy Robin go śledzi na CA na SyFie >.>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-07-2015 o 21h17)
Pierwszy anioł mówi, że pewnie i tak będzie trzeba przedłużyć konkurs, soooł. xD