Czwarty aniołek dzisiaj jedzie do babci na ponad tydzień. W przybliżeniu dwa tygodnie. xD Tak do LLA. 
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 200
Czwarty aniołek dzisiaj jedzie do babci na ponad tydzień. W przybliżeniu dwa tygodnie. xD Tak do LLA. 
1 demon chciałby być teraz aniołkiem bo w końcu byłby jakiś punkt

Pierwszy anioł się spóźnił... ._.

Link do zewnętrznego obrazka
Druga anielica mówi, żeby Robin się nie martwił spróbujemy jeszcze raz!
Trzeci aniołek mówi, że nie ma sprawy, no to próbujemy. 
1 demon naprawdę dałby wygrać aniołkom gdyby nie to ich tempo

Pierwsza anielica mówi, że my i tak tylko trzy jesteśmy więc mamy dwa wyjścia. Albo zacząć się rozmnażać(XD) albo przywołać inne.
Osobiście jestem za opcją numer dwa!
1 demon jest za opcją 2 pod warunkiem, że przywołane zostaną demony a nie aniołki XD

Pierwsza anielica mówi Spsr, że my będziemy przywoływać aniołki! O! Nie będzie tu żadnych devili, bo my tu jesteśmy we trzy, a ty sama więc nasze fale mózgowe przywołujące pozostałe aniołki są silniejsze niż twoje! O! Ty, możesz się rozmnożyć XD Chociaż za bardzo nie masz z kim, ale kij X"D
1 demon rozmnoży się przez pączkowanie ;p albo mitozę

- Mogę wezwać swoją siostrę Jelonka Evie - mówi pierwszy anioł - A nie ona jest demonem

1 demon zgadza się na dołączenie do gry siostry Robin

Drugi jelonek zjawia się na wezwanie~~~
3 demon tylko napisze~
Pierwsza anielica zaczęła czytać ciekawy artykuł, ale zaczyna się pomału martwić, bo objawy depresji jednobiegunowej bardzo pokrywają się z nią...
PS. Ło kuźde Spsr się jednak rozmnożyła XD
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (01-07-2015 o 21h28)
- Siostro idź się opiekować swoim Eeveem - mówi pierwszy anioł
Nope Karuchi, to ja telepatycznie wezwałem swoją siostrę :---; Niech to szlak trafią te więzy krwi.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (01-07-2015 o 21h29)

1 demo nadal tylko pisze.
2 demon się śmieje ;D I ja nie dam rady się rozmnożyć?
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-07-2015 o 21h30)

Pierwsza anielica mówi Robin, że przez nią mamy o demona więcej na karku. Mam nadzieję, że jesteś z siebie dumna!
Dobra Panienką S zwracam honor, ale też się teraz rozmnożę o i to z moją orchideą! Chociaż nie...bądź co bądź jestem aniołem nie mogę tak po prostu oddać swojej cnoty XD
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (01-07-2015 o 21h31)
- Tak, tak, też was kocham - mówi z sarkazmem pierwszy jelonek.
- Że też nie mogłem być jedynakiem, tylko musiałem mieć siostrę i to bliźniaczkę - Mówi drugi niezadowolony anioł

- Jelonku kiedy ja Cię kocham <3, ale pozowało by mi bardziej gdybyś poszedł robić coś innego, może zjesz kolację marnie wyglądasz - mówi druga anielica
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (01-07-2015 o 21h33)
1 demon cieszy się że nie jest już sam i dostaje depresji od czytania artykułu o depresji więc go wyłącza.
Jelonku, nie odchodź!
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-07-2015 o 21h35)

Pierwsza anielica mówi, że ona z tą depresją sobie jaj nie robi! Zwłaszcza, że ojciec miał depresję i jego rodzice też mają depresję(w dodatku wszyscy alkoholicy), a tam stoi czarno na zielonym, że depresja może być dziedziczna. Do tego jeszcze ta przeprowadzka do Niemiec śmierć ojca i wypadek kuzyna.
Kuźde niech mi ktoś powie co ja mam robić, bo mi wszystkie symptomy pasują...
- Robin przypominam, że ty jesteś młodszym bratem, więc jeśli już, to ty byś się nie urodził i ja byłabym jedynaczką - mówi pierwszy jelonek.