demon x (2?) znalazła na necie zaczepiste buty do siatki, był nawet dobry rozmiar, ale co z tego jak buty kosztują 500 T.T
Strony : 1 ... 153 154 155 156 157 ... 200
demon x (2?) znalazła na necie zaczepiste buty do siatki, był nawet dobry rozmiar, ale co z tego jak buty kosztują 500 T.T
1 anioł się wita i zbiera do cwiczen :<
1 Demon zauważył, że wraca ostatnio do starych piosenek xd

2 demon słucha nowej piosenki Smykiewicza ♥
sandra88 napisał
Pierwszy demon mówi, że to szkoda ;<
1 anioł pomógł Frozie na ang wersji 
Ostatnio zmieniony przez Anixa (17-08-2015 o 11h54)
eufrozyma napisał
Pierwszy anioł swego czasu znalazł super buty do siatki i w dobrej cenie, ale dwa tygodnie później dostał kategoryczny zakaz gry od ortopedy i zwolnienie z wuefu T^T Wytrzymałam miesiąc XDDDD Ale jak nastąpił koniec roku to zrezygnowałam z bycia w drużynie z siatki :<
2 demon też rzucił wyzwanie. 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (17-08-2015 o 11h56)
Setarah napisał
2 demon też rzucił wyzwanie.
1 anioł zastanawia się kto ma teraz najwiecej postów na forum i jaka będzie następna ranga
demon x (1) zastanawia się nad nową torbą treningową... Nie jestem pewna jak wielka powinna być xD
2 demon mówi, że wyzwanie Fro na angielskiej wersji.
Anixa, dalej pewnie Majerankowa
polecam zajrzeć na listę użytkowników i będziesz wszystko wiedziała 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (17-08-2015 o 11h59)
demon x (3) chce kawy...
Pierwszemu aniołowi podoba się nowa ranga Zioła. Też chcę ją mieć xD

sandra88 napisał
eufrozyma napisał
Pierwszy anioł swego czasu znalazł super buty do siatki i w dobrej cenie, ale dwa tygodnie później dostał kategoryczny zakaz gry od ortopedy i zwolnienie z wuefu T^T Wytrzymałam miesiąc XDDDD Ale jak nastąpił koniec roku to zrezygnowałam z bycia w drużynie z siatki :<
demon x (1?) Jak mogłaś? T.T Czemu zrezygnowałaś? T.T A dasz linka albo nazwę modelu, proszę *_*
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (17-08-2015 o 12h08)
Pierwszy demon znowu walczy.
Pierwszy anioł znowu włączył sobie Pink Tape'. Chyba będę codziennie to robić już xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-08-2015 o 12h56)

Pierwszy demon słucha znowu coveru xd
Pierwszy anioł znowu ogląda EXO Next Door, chociaż wszystkie odcinki widział po kilka razy x).

Pierwszy demon mówi, że tego nie zna i nie interesuje się, więc nie podejmie tematu. Chociaż, możesz napisać dlaczego to lubisz 
Pierwszy anioł mówi, że podoba mi się dlatego, że jest zabawne, ma ciekawą fabułę i przede wszystkim moi idole w tym występują xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-08-2015 o 13h02)

Pierwszy demon rozumie. Cóż, moje zainteresowania są ciut inne, więc nie podejrzę.
O, Smykiewicz ♥
2 demon rzucił tylko okiem na wyższe posty i chce przypomnieć, że zasady gry czyta się zanim zacznie się postować.
SANDRA JEDNA OSOBA MOŻE WZIĄĆ UDZIAŁ TYLKO RAZ NA JEDNĄ BITWĘ. NIE MOŻESZ BYĆ RÓWNOCZEŚNIE 1 I 3 DEMONEM ETC :V
Pierwszego anioła bolą plecy

Link do zewnętrznego obrazka