Zazdroszczę ci stylizacji, wygląda naprawdę ciekawie. *-*

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 200
Zazdroszczę ci stylizacji, wygląda naprawdę ciekawie. *-*

Zazdroszczę Ci umiejętności robienia sygnatur i tego typu rzeczy. :'c
zazdroszczę ci bycia chłopcem

Zazdroszczę Ci, że musisz ograniczyć czas na mf, bo mnie by się też przydało xD

zazdroszczę ci tego że jesteś wysoka ♥

Wiesz zazdroszczę ci liczby wizyt i tego że ( chociażby moim zdaniem ) należysz do tych najbardziej rozpoznawalnych miss.
zazdroszczę ci stylizacji
Zazdroszczę ci chłopaka, bo moja miss ostatnio z nim zerwała i teraz dostaje tylko 400 MM. ;w;

Zazdroszczę Ci rangi, głównie z powodu jej nazwy - "Miss nieobczajona" brzmi tak intrygująco! :>

zazdroszczę ci avataru 

Zazdroszczę Ci wysokiego poziomu (i związanych z tym wyższych ode mnie zarobków).

zazdroszczę ci rangi 

Też zazdroszczę Ci rangi, jest taka wybuchowa 

zazdroszczę ci pomysłów na stylizacje bo ja mam ich coraz mniej

Zazdroszczę Ci wysokiego poziomu, bo ja tu jestem w sumie od niedawna, a nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na grę lub coś. c:
Zazdroszczę sygnaturki, ponieważ strasznie lubię takie z gifami, a sama nie potrafię sobie takiej zrobić/zamówić :"D
Zazdroszczę podpisu, bo bardzo lubię czarno-białe obrazki/zdjęcia z motywem kosmosu. :>
zazdroszczę ci nicku 

Zazdroszczę Ci gustu, masz cudny avatar. :>
a ja własnie zazdroszczę ci twojego avataru bo bardzo przyjemnie się na niego patrzy i świetnie współgra z podpisem 

Zazdroszczę Tobie super osobowości oraz tego, że łatwo się dogadujesz ze wszystkimi :3

Zazdroszczę Ci rangi, Bioniczna najlepsza, a już mi minęła ;<

zazdroszczę ci pomysłów na stylizacje 

Zazdroszczę Ci obecnej stylizacji - takie połączenie futuryzmu i Michaela Jacksona.