Zazdroszczę Ci tekstu pod avatarem, świetnie go dobrałaś do zestawu ^^

Strony : 1 ... 125 126 127 128 129 ... 200
Zazdroszczę Ci tekstu pod avatarem, świetnie go dobrałaś do zestawu ^^

Zazdroszczę ci nowej rangi fajna jest ^^

Zazdroszczę Ci urządzenia pokoju w swoim mieszkaniu, bo jest bardzo podobne do wystroju mojego mieszkania. xD

Zazdroszczę ci nowego zestawu bo wygląda super ^^

Zazdroszczę Ci genialnego pomysłu na stylizację. Wszystkie elementy do siebie nieziemsko pasują <3
Zazdroszczę ci zestawu jak zawsze wygląda fenomenalnie a sentencje jak zawsze trafione ^^

Zazdroszczę Ci długaśnego avka. Poza tym wywołuje u mnie pozytywne emocje ^^
Zazdroszczę ci ślicznych kolorów w sygnaturce ^^

Zazdroszczę Ci pomysłowego i dźwięcznego nicku. Miałaś naprawdę dobry pomysł co do niego.
Zazdroszczę ci fajnego miejsca rodem z świata fantasy^^

Uwielbiam Twoje miejsce. Jest naprawdę przepiękne. Daje nadzieję, że jeszcze nie jest za późno aby zakwitnąć. Naprawdę kłaniam się, bo jest genialne! <3
Ostatnio zmieniony przez alice101 (07-06-2016 o 22h47)
Twój avatar jest śliczny bo zawiera w sobie swoisty magnetyzm oraz nostalgię ^^

Zazdroszczę Ci posiadania psa. Chciałabym go kupić, ale zawsze coś innego kupię i MM leci w dół.
Zazdroszczę ci sentencji pod avkiem bo brzmi magicznie oraz zarazem chce się tego poczuć na własnej skórze ^^

Zazdroszczę Ci pozytywnych emocji, które od Ciebie wręcz wypływają strumieniami i zawsze radosnego usposobienia <3
Zazdroszczę Ci prześlicznego, wręcz magicznego zestawu- avek, sygnatura, nawet opis, wszystko podbiło moje serce <3
Zazdroszczę ci świetnej sygnaturki wywołuje pozytywne emocje ^^

Zazdroszczę Ci równej liczby postów, uwielbiam widzieć okrągłą liczbę wiadomości xD.

Zazdroszczę Ci przyćpanego Sehuna na avku XD
Pewnie dlatego, że grał w LOL'a całą noc!
Zazdroszczę Ci, że byłaś na koncercie OOK tak bardzo, że mnie skręca z tej zazdrości T^T Wygrałaś życie.

Zazdroszczę ci świetnego bisza w avku ^^

Zazdroszczę Ci świetnego cytatu w podpisie, jest naprawdę życiowy ^^

Zazdroszczę Ci podpisu z genialnym koniem i jego oszałamiającymi oczami.
Zazdroszczę ci avataru bo bardzo mi się podoba 

Zazdroszczę ci kjot chow chowa ;w;
Ostatnio zmieniony przez AyuKim (10-06-2016 o 14h20)