1 demon tylko pisze.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (16-06-2015 o 21h58)
Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 200
Pierwszy anioł nie ruszył jeszcze teorii na egzamin, ajfoiHFOgabC XD
1 demon powinien powtórzyć coś z fizyki, bo ma podobno jutro pisać kartkówkę której nie pisał, ale wtf przecież już ma za nią 1 więc o co cho
Pierwszy anioł powinien ogarnąć tę teorię, żeby mieć na luzie pięć. A tak to kto to wie, co wyjdzie mi z tego egzaminu. A potrzebuję pięć. Szkoda tylko, że to nie motywuje wystarczająco xD
2 angel się wita.
Pierwszy jelonek wpada.
Pierwszy anioł namęczył się trochę z gifami, ale udało mu się zrobić je odpowiedniej wielkości.

Link do zewnętrznego obrazka
2 anioł obejrzał jurassic world i płacze bo dinozaury D;
Trzeci anioł ogarnął pierwszą stronę teorii z egzaminu sprzed dwóch lat. #szalona
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (16-06-2015 o 22h39)
Pierwszy demon uważa, że gify Robin fajnie wyglądają ^^
I gratki Fro, jedna strona to zawsze jakiś postęp xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (16-06-2015 o 22h41)

Pierwszy anioł mówi, że 1>0, więc sam z siebie jest dumny xD Dobra, teraz druga i dopiero coś napiszę XDDDDDD
Tę pierwszą ogarnęłam tylko dlatego, że Mój Kochany Tatuś (w skrócie MKT jak to się każe nazywać xDDDD) wbił na górę i musiałam udawać, że się uczę, bo dziś mu aferę zrobiłam, że musiałam po niego jechać zamiast się uczyć xDDDD
1 demon narysował ostatnio najzgrabniejsze łydy w swoim życiu
Drugi demon wpadl na chwilke.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (16-06-2015 o 23h03)
Trzeci demon myśli eh *rzyga tęczą* i spada. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g4 demon też wpadł tylko zostawić 1 posta i znika 

5 Devil ogłasza zwycięstwo - zaraz ogarnę staty
Edit: Ogarnięte
Statystyki:
Anioły: 7
Demony:10
Razem: 17
Ostatnio zmieniony przez Nerra (16-06-2015 o 23h19)

1 demon gratuluje~
Drugi demon też gratuluje i od razu ogarnął pierwszy post.

Pierwszy anioł stwierdza, że tak to jest ogarnąć sobie już całą teorię z egzaminów zamiast jednej strony, zaraz mi się demony zleciały xD
Drugi anioł poszedł tylko się umyć, a tu od razu demony zwycięstwo nabijają.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (16-06-2015 o 23h32)

1 demon mówi, że takie życie~
Pierwszy anioł sobie idzie (jeszcze trzeba przejrzeć teorię z książeczki pani Paszuli), więc mam na dzieje, że Robin przypilnuje XD
Drugi anioł postara się przypilnować.

Pierwszy demon mówi, że raczej nie będzie czego pilnować, większość już uciekła ;]

Pierwszy aniołek poszedłby spać (czyli czytać. XD), ale nie chce mu się zgarnąć ocalonych od zagłady książek na podłogę. XD A dużo ich jest, Siusia niezłe porządki (czyt.: wywalanie co nie jej) robiła w pokoju niegdyś należącym do mnie. XD