Drugi anioł zastanawia się co dziś jadł i czy w ogóle ma ochotę na więcej.

Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 200
Drugi anioł zastanawia się co dziś jadł i czy w ogóle ma ochotę na więcej.

Pierwszy jelonek spał dziś niecałe dwie godziny, bo oglądał pole dancing. Było warto :>
Pierwszy anioł chce 5 z rachunkowości, ale nie ma teraz "weny" na naukę XD Patrzę na ten tekst i nie umiem go przeczytać i zakodować. To tak jak z makro. Siedziałam w ciągu dnia i nie widziałam, co czytam, jak wzięłam się za przykładowy test, a jak o 22 przysiadłam to nagle zaczęły do mnie słowa docierać xDD
Pierwszy jelonek stwierdza, że pusto się zrobiło...
Pierwszy anioł mówi, że na pewno wszyscy starają się mnie nie rozpraszać i zagonić do nauki tą pustką XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pierwszy demon ma wrażenie, że ogólnie na całym forum dzisiaj trochę pusto.
Tak kurde pusto, że Fro musiała mnie wyprzedzić >.<
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (16-06-2015 o 18h45)

Drugi jelonek siedzi na forum SF.
Pierwszy anioł lubi wyprzedzać, hehe. Dobra, idę ogarnąć te zadania z teorii. Albo nie. Idę zrobić coś do jedzenia :>
Pierwszy demon życzy Fro spóźnione smacznego ^^

Pierwszy anioł ma dylemat, czy iść grać w siatkę czy zacząć się uczyć rachunkowości : O
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (16-06-2015 o 19h26)
Drugi anioł ostatnio się dowiedział, że przed pierwszym "czy" się przecinka nie stawia, dopiero przed powtórzonym. Dlatego teraz mówi to grammarnazi Frozie xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (16-06-2015 o 19h36)

Trzecia anielica się wita.

Pierwszy demon wita Karucchi.

Drugi jelonek wita Karu.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (16-06-2015 o 19h40)
Pierwsza anielica macha do wszystkich i pyta się co tam słychać.
Drugi anioł zdał sobie sprawę, że ten tydzień ma dziwnie zajęty ._.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (16-06-2015 o 19h50)

Link do zewnętrznego obrazka
3 angel przed chwilą skończył rozmawiać przez telefon z kuzynką, dwugodzinna rozmowa mnie wykończyła xd
Pierwszy jelonek nie jest pewny czy patrzy na avatar Robin, czy avatar patrzy na niego...
Pierwszy anioł mówi, o wgrał się już.

Link do zewnętrznego obrazka
Drugi anioł mówi, że nam się szybciej wgrał xD.

3 angel czyta sobie.
Pierwszemu jelonkowi zawsze się długo wgrywa -.-
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (16-06-2015 o 20h16)
Pierwszemu aniołowi wgrał się kiedyś od razu po dodaniu i to było takie wow, medżik xD.

Drugi anioł pyta czy ktoś jeszcze zgłasza się do miss da vinci z obecnych tu osób, bo 8 zgłoszeń to mało i trzeba będzie przedłużać, a Maknę nie może potem oceniać. ._.

Majerankowa napisał
Drugi anioł ostatnio się dowiedział, że przed pierwszym "czy" się przecinka nie stawia, dopiero przed powtórzonym. Dlatego teraz mówi to grammarnazi Frozie xD
"Czy" może być użyte w dwojaki sposób - albo jako spójnik wprowadzający zdanie podrzędne ("Zastanawiała się, czy będzie mieć piątkę z rachunkowości.") albo jako wprowadzenie alternatywy ("Chcesz dostać czwórkę czy piątkę?"). W przypadku pierwszym przecinek jest wymagany, a w przypadku drugim nie należy go stawiać. Nie radzę kłócić się ze mną o interpunkcję 
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (16-06-2015 o 20h51)