Pierwszy anioł nie miał nic dla taty, ale skoczył z koleżanką do Leclerca i przypadkiem trafił na wspomniany kufel :'D JEST IDEALNY XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (23-06-2015 o 18h18)
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 131 132 133 134 135 ... 200
Pierwszy anioł nie miał nic dla taty, ale skoczył z koleżanką do Leclerca i przypadkiem trafił na wspomniany kufel :'D JEST IDEALNY XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (23-06-2015 o 18h18)
Drugi angel smuta, bo jego znajoma na MF go zablokowała bez powodu D':
1 demon też chce taki kufel ;D

Pierwszy anioł poleca Leclerca :'D
Drugi aniołek zapomniał, że dzisiaj Dzień Ojca. XD
I odkrył, że piosenka It Was All A Lie to przecież Lies, tylko nie śpiewana w duecie. xD
1 demon ma całkiem blisko do Lecrerca, zwłaszcza jak jest u babuni, to sobie kupi ;D
I będzie pił sobie w nim herbatkę
Ostatnio zmieniony przez spsr (23-06-2015 o 18h25)

Drugi demon widział Frozowy kufel na snapie i stwierdza, że miała fajny pomysł ;]
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-06-2015 o 18h24)

1 angela brat w tamtym roku na dzień ojca kupił otwieracz do butelek (?) nie pamiętam jak to się nazywało xd No to ten otwieracz przedstawiał skąpo ubraną kobietę.
Drugi anioł chyba nie pójdzie jednak na rower, bo zaczęło padać xD
U 1 demona pada cały czas ;< Demon ma już dosyć takiej pogody.

U drugiego demona też pada ^^ A ja akurat całkiem lubię jak pada ;]
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-06-2015 o 18h35)

Pierwszego anioła wieki tu nie było
Tyle nowości.
Ostatnio zmieniony przez Anime5867 (23-06-2015 o 18h48)
Drugi anioł mówi, że Anime5867 jest aniołem xD
Pierwszy demon mówi, że z nowości jest też nowy podział, według którego Anime5867 jest aniołem ;]

Pierwszy anioł był szybszy od Rysia, hehehehhehehehehh ♥
Pierwszy demon zauważył, ale nie chciało mu się swojego posta edytować xD

Pierwszy anioł się domyślił xDDDD
1 demon wita nowego aniołka.

Drugi demon zjadł lody, które kupiliśmy tacie. XD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy anioł nie wypije piwa, które kupił tacie, bo takiego nie lubi xDD
Drugi aniołek mówi, że zachowanie godne rasowego demonka. xD Chociaż w sumie, jeśli nie dowie się, to nie stanie się nic złego. Bo czego oczy nie widziały, tego sercu nie żal. xDD
Spóźniona ;P
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-06-2015 o 18h44)
Pierwszy demon mówi, że skoro nie ma pięciu to może oszczędzajmy strony, demony? xD
Nie zjadłam ich sama. XD Tak jak zawsze kupiliśmy tacie, a ten szybko dał każdemu po kawałku. :>
Ostatnio zmieniony przez Skye (23-06-2015 o 18h45)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g2 demon mówi OK do Skye.

Trzeci demon myśli, że nie ma co oszczędzać, raczej ciężko będzie zebrać drużynę..
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-06-2015 o 18h47)

Pierwszy aniołek mówi, że Ski ma w domu podobny podział słodyczy jak u mnie - czasem niby dla jednego, ale ten jeden się lituje nad niejedzącymi, i ich częstuje. Dużo przyjemniej w sumie.