Oczywiście że znam
Bardzo lubię udzielać się z nią w różnych grach zwłaszcza tych dotyczących wklejania obrazków ponieważ ma świetny gust i jej obrazki zawsze są trafione
Jest naprawdę miłą i przyjacielską osobą skorą do pomocy ♥

Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 37
Oczywiście że znam
Bardzo lubię udzielać się z nią w różnych grach zwłaszcza tych dotyczących wklejania obrazków ponieważ ma świetny gust i jej obrazki zawsze są trafione
Jest naprawdę miłą i przyjacielską osobą skorą do pomocy ♥

Kojarzę z forum, po stylizacji i słodkim avatarze. Niestety nie miałam przyjemności poznać bliżej; jednak osoba, która lubi Naruto nie może być zła 
Nie mogę stwierdzić, że znam. Kojarzę. Kojarzy mi się głównie z poprzednim avkiem. Chyba mignęła mi przez oczami na innych tematach (nie w sali gier). Ostatnio dużo(?) pisze w sali gier. I to tyle, nie mogę powiedzieć więcej, ale wydaje się sympatyczna (:
Ostatnio zmieniony przez Sadist (13-09-2015 o 11h12)

Aham! Znam! Lubię, bo lubi też k-pop. Ma szupi GD w podpisie. Jej charakter także jest dobry, a poczucie humoru wyśmienite xD Wystarczy zajrzeć w link w podpisie
Polecam ludzia, Mineo.

Oczywiście że znam ale teraz to się będę powtarzać
Bardzo sobie cenię tą osobę bo przyjemnie mi się z nią obcuje
Ma świetny gust co wiele razu udowodniła za pośrednictwem swoich obrazków i nie wyobrażam sobie bez niej forum :3 nie powiem że miłość bardzo ale myślę że się tego domyśla XD ♥ ♥ ♥
Ostatnio zmieniony przez Yubin (13-09-2015 o 12h17)

Tak, znam, ale tylko z forum. Wydaje się miłą, przyjazną osobą ze świetnym avatarem^^
Kojarzę ,ale niestety tylko z forum.
Znam, ale tylko z forum, ale po przeczytaniu opisu wydaje się ciekawą osobą
I ma świetny avatar^^
Ostatnio zmieniony przez alice101 (13-09-2015 o 20h14)
Kojarzę z forum. Często widuję w sali gier i choć nie znam jej zbyt dobrze mogę stwierdzić, że jest miłą przyjazną osóbką. Bardzo podoba mi się jej avek oraz sygnatura :3

Kojarzę po ilości postów i mega avku,ale nie przypominam sobie,żebyśmy pisały na priv kiedyś 
No ba, że znam, jest bardzo miła, przyjacielska i potrafi rozbawić. :3 Pisałyśmy trochę i mam jej snapa, hohohohoho. xD

Niekoniecznie znam . Kojarzę z forum i tego że lubi anime , poza tym wydaje się być miłą osobą.
Kurcze. Widuję czasami na forum, ale na tyle rzadko, że nie mogę niczego o Tobie powiedzieć. Znam tyle co z widzenia.
Chociaż po avatarze wnioskuję, że jajcarska z Ciebie osoba xD
Znam tylko z Sali Gier, niestety nie miałyśmy okazji pisać na priv, ale po czytaniu Twoich postów mogę stwierdzić, że jesteś fajną, towarzyską osobą z która myślę, że każdy by się dogadał^^
Kojarzę głównie z forum z Sali Gier jednak wydaje się być miłą i fajną osobą skoro tyle spami na Salce 

Znam z Sali Gier(często też z Anime na literę), ale mogę wywnioskować, że jest fajną, przyjazną i ciekawą osobą 
Średnio kojarzę,ale może dlatego,że nie zapuszczam się do tych wątków 
Kilka razy widziałam, więc nie mogę za bardzo powiedzieć, ale myślę, że jest miłą osobą^^
Znam.
Czasami piszemy razem na PW i nie ukrywam, bardzo ją lubię. ^^
Mamy z sobą wiele wspólnego.
Jest strasznie miła i sympatyczna. :3
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (17-09-2015 o 23h38)
Oj znam, i to już od dłuższego czasu~ Zaczęłam kojarzyć głownie dzięki działowi Sali Gier~ Naprawdę sympatyczna osoba (nie rozmawiamy jakoś często, ale jak już się zdarzy zamienić słówko to się człowiek długo potrafi cieszyć, po prostu poprawia mi humor~ x3)
Kojarzę pozytywnie panienkę głównie po oryginalnym awatarze oraz uroczej panience z środkowego gifa. Niestety nie znam jej osobiście lecz sprawia wrażenie pozytywnie nastawionej do życia osoby, z którą można o wszystkim porozmawiać.
Wcześniej nie znałam ale teraz po objęciu tronu moderatorów znam