Ban, jakoś trzeba xD Ale jednak więcej tych dziwaków xD
Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 200
Ban, jakoś trzeba xD Ale jednak więcej tych dziwaków xD
Ban, bo w sumie to każdy w jakiś sposób jest dziwakiem. ;D Wydaje mi się jednak, że na SyFie poza granice normalności wykraczają w najbardziej dziwny (albo wkurzający...) sposób. xD
Ban, bo miałam dziś grać w Simsy, a zamiast tego przejechałam się Lamborghini XD
Ban, bo racja xD No trochę xD Dużo ludzi ma z nimi problem przy pisaniu opowiadań grupowych xD
Ban, bo jak tak patrzę, to wiele osób ogółem ma problemy z pisaniem opko. 
Ban, bo też to widzę. Interpunkcja, przecinki i brak spacji przez kropką, znakiem zapytania musi być xD
Ban, bo *otrząsa się* i wśród najstraszniejszych rzeczy typu brak ortografii ten okropny styl też niekiedy się znajdzie... Albo osoby dorosłe o umysłowości dziesięciolatki. O.o Dlatego też nie piszę na razie nigdzie z nikim opko, nie, dziękuję. ;D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-06-2015 o 23h12)
Ban, bo to też racja i znam niestety parę takich osób, to trochę smutne, że młodsze dzieciaki ładniej od nich piszą o:
Ban, bo może się trochę nauczą, nie traćmy nadziei! ;D
A nadzieja matką głupich. xD
Ban, bo to małymi literkami jest bardziej prawdopodobne xD
Ban, bo najwyraźniej. xD Ale ciii, trzymajmy się tej pierwszej wersji. ;D
Ban, bo bardzo bolą mnie usta :C

Ban, bo chyba nie chcę wiedzieć, od czego mogą boleć Cię usta XDDDD
Ban, bo Mineo od zimna jak dobrze kojarze moga bolec. Ale Fro ma juz pewnie swoje pomysly...
I dzien dobry.
Ban, bo dobry. ♥ Bardzo negatywno-pozytywny dzień, a jutro Dzień Ojca. Tzn. ja nie wiem, google mi tak powiedziało. ;_;
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo jest jutro raczej xD

Ban, bo mam straszny katar ;__;
Ban, bo mnie też męczy katar i trochu kaszel ;_;

Ban, bo jestem głodna, chyba pójdę sobie zrobić śniadanie ;__;
Ban, bo smacznego.
Ayaya, nie ma to jak przechodzić szybko przez drzwi i nadziać się biodrem o klamkę ._;

Ban, bo mi się to często zdarza ;_;
Thank you ^^.
Ban, bo się nie zdziwię jeśli wielki siniak mi powstanie, meeeh, kalectwo.

Ban, bo kiedyś jak bawiłam się z bratanicą to prawie ciągle o coś uderzałyśmy głowami xd Ja się spojrzałam na jej czoło i miała ogromną śliwę ! XD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (22-06-2015 o 10h42)
Ban, bo ja z naturalnie uderzam o wszystko i wszystkich, a później mam całe ciało w bliznach xD

Ban, bo ja na rękach mam dużo blizn, koty mnie podgryzają w nocyxd
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (22-06-2015 o 10h48)