Ban, bo zazdroszczę żarcia za friko XD
Ygritte napisał
Ban, bo fakt. Ale takie filmy jak np. Forrest Gump, Ojciec Chrzestny to chyba każdy oglądał, a są świetne.
No, może też kwestia gustu, ale w takich przypadkach, większość się zgadza.
Ja nie oglądałam (dowód na to, że nie każdy oglądał, hehe), bo ogółem nie oglądam prawie w ogóle filmów, najdzie mnie raz na ruski rok (i to serio na rok xD) XD
Z kolei z książkami mam tak, że chociaż czytam dużo to niewiele znanych tytułów przeczytałam. Głównie dlatego że inni się zachwycają, a to daje większą szansę na rozczarowanie. Nie lubię sytuacji, w której czuję presję, żeby książka mi się spodobała, bo "przecież jest świetna". Wtedy zawsze wolniej ją czytam, jak np. Zafona czy Pilipiuka, których dużo książek ma mama (Zafona lubi, a Pilipiuk to jej znajomy z liceum xD). Jak brałam od niej starą Chmielewską to też jak na mnie wolno szło, bo rozłożyłam książkę na dwa dni, a to takie małe. Anne Rice też mi strasznie wolno szła. Do takiego znanego węgierskiego autora już kilka razy podchodziłam, ale jakoś nie mogę się do niego przekonać, chociaż mam taką piękną cegłę do przeczytania. /Uwielbiam cegły >600 stron./ Jakoś zwyczajnie mi nie leżą ci znani i lubiani i to nie jest kwestia tego, że nie próbuję nawet ich czytać tylko czytam i idzie mi to tak ślamazarnie, że się wkurzam. Bo ja lubię pochłaniać książki xD
Ale mimo wszystko mam zamiar jeszcze parę takich 'ślamazarnych' książek przeczytać XD Imię róży, Mistrz i Małgorzata (nie miałam czasu, jak było lekturą xD) czy Zbrodnia i kara. Co prawda ciągle odwlekam to w czasie, bo będę wolno czytać i się denerwować, ale ciągle o nich pamiętam xD Muszę sobie wgrać na tablet to szybciej zacznę xD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g