Ban, bo miło, że ktoś ze mną tu banuje 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 200
Ban, bo miło, że ktoś ze mną tu banuje 
Ban, bo z Tobą zawsze chętnie ♥
Ban, bo vice versa ♥
Ban, bo miło w takim razie :")
Jak tam dzień mija, tak wgl?
Ban, bo szalenie za szybko xD Ciągle w biegu dziś
A Twój?
Ban, bo powolnie. Nadal chorowicie, chociaż bez stosu chusteczek przed nosem jak wczoraj. Posprzątałam, bo kurz na który gości u mnie uczulenie wcale nie pomagał, ale przez to wszystko mnie swędziało, eh xD Powtarzam materiał na jutro, na szczęście tylko matma, a potem w środę jakaś zaległa kartkówka z fizyki i mam koniec, waah.
Ban, bo masz alergię? ;< Łykasz jakieś odczulacze?
Ban, bo jestem po odczulaniu. Tzn wiesz, obecnie przyjmuję szczepionkę podtrzymującą (w formie kropli pod język, bo zastrzyki to dla mnie za wiele, mam pewną fobię XD). Ale nawet jeśli, to mam też problem z samymi zatokami, więc katar katarem będzie zawsze, uh.
Ban, bo ojej, współczuję. Teraz masa osób ma jakiekolwiek alergie. Chwała Temu na Górze, że mnie to ominęło ♥
Ban, bo jak to powiedziała jedna pani doktor, "po pierwszej ciąży prawdopodobnie Ci przejdzie", ale mi się nie śpieszy XDXD
Ban, bo ciekawa pani doktor xd A Ty ile masz Nel lat, tak pytając? odpowiedź na PW jak chcesz 
Ban, bo niaaah. Btw, nie chce mi się wracać do wątku z ciuchami. Pierwszy jest spoko, ale jakby był ciemniejszy byłby lepszy. Drugi zdecydowanie nie, a trzeci kolorystycznie najlepiej, chociaż robi mi "sztuczny tłum" pod głową, włosy wystarczająco zajmują tamtą przestrzeń.
A pani doktor fajna, ale byłam u niej wtedy wyjątkowo, normalnie to nie mój lekarz xD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (14-06-2015 o 20h50)
Ban, bo naszyjnik już mam ;D
A pani doktor fest spoko 
Ban, bo tak, widziałam na avd. Ten faktycznie jest lepszy niż tamte propozycje ♥
Ta, do której chodzę normalnie zawsze na mnie krzywo spojrzy, bo że za chuda, a czy ja coś jem wgl etc etc. W poniedziałek prawie zemdlałam, więc już mi skierowania na badania o anemię. Mam obowiązek je zrobić jak wyzdrowieję niezależnie czy chcę czy nie i czy dobrze się odżywiam czy nie. Witaj pobieraniu krwi i fobio, dawno żeśmy się nie widzieli :"))))
Ale mimo wszystko ta jest nawet okej, daje zwolnienia łatwo XD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (14-06-2015 o 21h27)
Ban, bo bany tak nisko spadły..

Ban, bo właśnie dlatego pisałyśmy tu z Secią. Co by nasze bany w zapomnienie nie poszły e.e
Ban, bo przez smsa znowu zaczęłam wcześnie dzień xD Bez sensu takie wolne xD
Ban, bo pani od ang jest chora, cieszę się, bo mogliśmy wyjść wcześniej. :") Chamska ja, powinnam współczuć. xD

Ban, bo ja pojechałam tylko na dwie matmy. Olałam ostatnią ekonomię i wróciłam. I tak mam cały dzień nieobecność to whatever XD
Ban, bo pani od matmy kazała nam przyjść za tydzień w pon, no chyba nie. :"")))

Ban, bo ja poszłam dlatego, żeby napisać sprawdzian, żeby zdać wgl. No i akurat dzisiaj 2 zastępstwa były jako matma, ale jako normalna lekcja. Tyle brakuje mi do 30% nieobecności i testu z całego semestru, "no chyba nie :""))) "
Ban, bo współczuję :x Pewnie nauczyciele by chcieli, żebyś "przyleciała helikopterem napisać ten <ciach>lony sprawdzian" jak to określiła moja koleżanka, która przez tydzień była chora i pani stwierdziła, że specjalnie nie przyszła na sprawdzian. :''')

Ban, bo tak to wygląda. W te 30% liczą się godziny usprawiedliwione też. Chorowałam łącznie 2 miesiące w tym semestrze. Te nieobecności to wszystkie są z powodu choroby, teraz jestem na antybiotyku, leki i wgl, ale >ciach< je to obchodzi XD
Ban, bo pewnie zdasz, powodzenia xD

Ban, bo było sporo ciachów