Ban, bo cześć wszystkim! 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 62 63 64 65 66 ... 200
Ban, bo cześć wszystkim! 
Ban, bo hej Set. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Skaju zaraz Ci napiszę PW 
Ban, bo bez konkretnego powodu, z ciekawości Skaju.
Cześć Seciu
Ban, bo powiem cześć skoro nie wiem za co zbanować.

Ban, bo cześć Nel i Majerankowa 
Ban, bo zastanawia mnie, dlaczego niektórzy myślą, że jak mają dysleksje to nie muszą wkuwać ortografii. :')
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (11-06-2015 o 19h26)

Ban, no bo to niefajnie. Każdy się musi starać i nie ma, że boli.
Ban, bo dla mnie "nie będę poprawiać błędów, mam dysleksję/dysortografię" to nie wytłumaczenie. Zresztą na kompie podkreśla błędy...

Ban, bo ja jak "stara szkoła" nie uznaję dysleksji/dysgrafii i całych innych "dysmózgii". Nazywają mnie przez to zimnym chamem (bardzo delikatnie mówiąc), że nie mam żadnego poszanowania, że mam się cieszyć, że mnie to nie spotkało etc etc pitolenie od druta. Okej ktoś może to sobie mieć, ale to go nie zwalnia od obowiązku nauki i poprawności polszczyzny jak każdego innego człowieka.
A już tym bardziej "nie czepiaj się mam dysleksję", no pls, >ciach< mnie bierze
Ban, bo ja wtedy taką osobę poprawiam i już. Musi naprawdę to kalić, żebym się wkurzyła.
Nel, słucham tego: ♥
Ban, bo w całości popieram Nel. Trzęsie mnie jak koleżanka z klasy wali jakieś błędy, ale ona nie ma problemów z tym, żeby poprawić i nie wymawia się dysortografią.

Ban, bo prawidłowo, że się poprawia. Wiesz, że pracuje, a nie się wymawia.
Ban, bo miałam znajomą, która się nie wymigiwała, nawet nie mówiła, że ma dysleksję tylko poprawiała błąd i dziękowała za uwagę. Takich ludzi szanuję
Ban, bo ona często miała na ręce jakieś cytaty z piosenek i myślałam, że mnie coś trafi jak zobaczyłam "bul". XD
Bul bul, płynie rybka, jasne. >.<
Ban, bo ta moja koleżanka wspominała tylko na początku i to bardziej do pani od polaka niż do mnie, po prostu mówiła, że niedługo da papiery. A teraz jak jej wytykam błędy to wzdycha i poprawia. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (11-06-2015 o 19h51)

Ban, bo ja też nie pozwalam ludziom wymawiać się dysleksją :>
Ban, bo nie można przymykać oka, ale znowu i nie wyśmiewać. Znaleźć złoty środek.
Ban, bo dobra, banujcie się, a ja spływam zakuwać. </3

Ban, bo ja w takim razie wracam do rysowania.
Ban, bo mam w klasie chyba 5 osób które mają dysleksję, dysortografię i jeszcze coś dysmózgowego. W tych pięciu osobach znajduje się jedna, czyli Mateusz, który jest inteligentny. Kiedy popełni jakiś błąd, to usprawiedliwia się tym, że ma te wszystkie dysmózgowe niedo>ciach<bania i myśli, że mając wydłużony czas podczas sprawdzianów to coś osiągnął. Zbeształ tym swoją dumę, bo to oznacza, że jest umysłowo gorszy. Serio. Moim zdaniem ci z orzeczeniami z poradni powinni wziąć się do roboty, bo wszystko da się kiedyś wyćwiczyć. i tak w dorosłym życiu te orzeczenia na nic się zdadzą.
Ban, bo w pracy Ci nikt na to nie zwróci uwagi, a po liceum czy technikum i maturze i tak masz to po nic.
Ban, bo u mnie są 4 takie osoby. Oni jedyne co "wykorzystują" to te 15 minut dłużej na kartkówce. Ani mi się śni, żeby którakolwiek z nich powiedziała, że czegoś tam nie poprawi bo ma prawo bo dysleksja. Każda z nich jest bardzo inteligentną dziewczyną, stara się jak może i przynosi to efekty, bo oceny mówią same za siebie. Dlatego nie da mi się wmówić, że czegoś nie można zrozumieć/nauczyć się, bo mu "choroba" na to nie pozwala~
Ban, bo no dokładnie. Powtarzam do skutku, aż zapamiętam.
Ban, bo nie miałabym nic przeciwko temu, gdyby on się poprawiał, a nie wymawiał dysleksją, czy czymś innym.
Ban, bo różnie się ludzie zachowują..