Ban bo mnie dołujecie ;_;
Strony : 1 ... 193 194 195 196 197 ... 200
Ban bo mnie dołujecie ;_;
Ban, bo z miłą chęcią ci ją oddaje, lepsze dostawanie batów za spóźnienie niż za rozdział.. xd ( przynajmniej akurat ten)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (09-07-2015 o 21h13)

Ban, bo wena mi nie przychodzi ;_; będę smutać ;_; Już smutam :_____;
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (09-07-2015 o 21h14)
Ban, bo nie ogarnąłem, że już tak późno...
Ban, bo Evvers, możesz mi co nieco przybliżyć na PW jak to jest z dostaniem się na tą logopedię w Gdańsku czy gdzie tam to jest?
Ban, bo idę sobie pooglądać kolejny raz całą serię anime, by znaleźć wenę na ten cholerny fanfic XD Papatki
Ban, bo miłego oglądania 
Ban, bo kolejny dzień spędziłam przed kompem :'D
Ban, bo ino również miłego oglądania! 
Mam ochotę na zrobienie na MF cjuspleju Anette przepranej za Królewnę Śnieżkę. xD
Ban, bo ja dopiero niedawno weszłam na MF.
Ban, bo jelonku: ZAKLEJAMY?

Ban, bo nie wiem o co kaman w zaklejaniu xD
I ban, bo mam pomysł na cosplay, ale czekam na obniżki xD
ban, bo dobrze, że nie wiesz o co chodzi, bo inaczej byś uciekła XD

Ban, bo jeśli w ciągu dwóch dni nie założę tego cholernego warsztatu, to mi zabierzcie poroże.
~Jelonek
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (09-07-2015 o 21h43)
Ban, bo już my Cię zmusimy do założenia warsztatu.
a o zaklejanie nie pytam, okeej xD
Ban, bo witam. ;v
ban, bo witam Mizune

Ban, bo tę logopedię, a nie tą logopedię, Setarah.
"Tę" i "tą" to jedna ze sprawdzanych umiejętności na egzaminach kwalifikacyjnych. :'D
Z rekrutacją jest jak wszędzie - rejestrujesz się, płacisz, a potem (to akurat wymysł tego kierunku) zapraszają Cię na tak zwany "test sprawdzenia przydatności do zawodu do logopedy".
Rozmawiają tam z Tobą (ważna jest tu poprawność językowa, akcentowanie końcówek, no, generalnie musisz mówić najstaranniej jak potrafisz), czasem każą coś przeczytać, powtarzasz ćwiczenia językowe, wymawiasz konkretne głoski, chociażby "rrrrrrrr" przez dziesięć sekund z zaciśniętymi zębami, sprawdzają Ci zgryz i budowę aparatu mowy
Ban, bo trafiłeś na ścisłowca, wybacz ;<
Ban, bo to są studia magisterskie od razu i oczywiście w połączeniu z filologią polską, czy nie? Bo spotkałam się w większości z takim połączeniem.
Ban, bo cześć cześć
Ban, bo nie, sama logopedia jest normalnie dwustopniowa i możesz ją też studiować bez filologii polskiej, a co lepsze - zarówno od strony bardziej medycznej jak i typowo filologicznej.
Ban, bo kurczę, na jakim to uniwersytecie/uczelni? Muszę to koniecznie mojej koleżance sprzedać - w sensie info.
Witam Nel 
Ban, bo jak tam dziś Seciu? c;
Ban, bo ♥ świetnie ♥
A jak u Ciebie? 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (09-07-2015 o 22h01)
Ban, bo na UG jest filologiczna, podobno medyczna jest w Białymstoku, generalnie nie interesowałem się aż tak rozlegle - składałem tylko do Gdańska, ale na pewno jak się rozejrzy to znajdzie.