ban, bo przez wasze sygnaturki komputer mi muli :,D

Strony : 1 ... 187 188 189 190 191 ... 200
ban, bo przez wasze sygnaturki komputer mi muli :,D

Ban, bo musisz mieć słaby komputer.

Ban, bo mój muli na czymkolwiek, jeśli jest włączony dłużej niż godzinę - pół godziny. XD Co ten czas muszę wyłączać, by ostygł. XD
Ban, bo mój czasami tylko za mną nie nadąża.

ban, bo mój aktualnie doskonale działa
Ban, bo u mnie leje, ale to dobrze xd

Ban, bo dla mnie też dobrze. Jest dostatecznie chłodno.

Ban, bo u mnie znowu ciepło >.>
I doberek.
Ban, bo dobry, dobry ^^.

Ban, bo u mnie też leje. *w*
Jesu, siostra mnie oskarża o to, że niby Amelkę obudziłam. Tylko, że ja jej nie mogłam obudzić, bo byłam w tym czasie na dole, zamknąć okna. Ja ją jedynie poinformowałam o tym. :'D (,,Kasia, chyba Amelka się obudziła, bo słyszę, że coś jęczy. I to nie ja ją obudziłam, bo byłam wtedy na dole.
A potem do Amelki ona coś takiego (na cały głos, żebym oczywiście usłyszała):
- I co, Agata Amelkę obudziła? - To było bardziej stwierdzenie. xD W tym momencie do pokoju wchodzę ja:
- Kasia, ty mnie o to nie oskarżaj, bo w tym czasie byłam na dole zamknąć okna, o co mama mnie prosiła.
- Za głośno skrzypnęłaś drzwiami, gdy wychodziłaś.
- Nie mogłam za głośno skrzypnąć drzwiami, i obudzić tym Amelki, bo akurat gdy mama dzwoniła siedziałam na kiblu, czyli na drugim końcu piętra. - Odwróciłam się, i podreptałam do kuchni, a Kasia za mną:
- To ja ci jedzenia nie będę dawać, i nie będziesz robić kupy! - A ja walnęłam facepalma. Nie ona mnie przecież karmi. :'D Jeny, to takie zabawne było,że chyba nawet to sobie gdzieś zapiszę, by kiedy indziej się pośmiać. xD
Ban za dzielenie się historią.

Ban, bo właśnie wrociłem z egzaminów na logopedię w Gdańsku, jestem nieziemsko zmęczony i WOOOOAH bo cieszę się, że wreszcie mogę z wami pobyć. ♥
Ban, bo również się cieszę, że się pojawiłeś ^^.

Ban, bo cześć, Ev.
I ban dla Minoś, bo ja lubię wklepywać w klawiaturę co się akurat zdarzyło. xD
Ban, bo polecam twittera do tego :V.

Ban, bo pff. Tłiter ma ograniczoną liczbę znaków. xD Zresztą Siu mogłaby na Tłiterze to zobaczyć. XD
Tak nawiasem mówiąc, kiedyś do takich celów miałam pamiętnik, ale mama go znalazła. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (09-07-2015 o 12h33)
Ban, bo tylko sugerowałam. Mi tam o wiele lepiej opowiadać niż zawracać tutaj komuś głowę długimi historiami.

Ban, bo słucham sobie muzyki, którą znalazłam na swoim dashu :3
O tej :3
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (09-07-2015 o 12h37)
Ban, bo ja nawet nie liczę, że ktoś to tutaj przeczyta z zaciekawieniem, piszę, bo mam pod ręką. Zresztą znajomi z Tłitera znaliby mnie. xD I przy okazji sobie posty nabijam. xD
Ban, bo jem pierogi
Ban, bo całkiem skoczna ta nuta.

Ban, bo już sobie ich zasubskrybowałam. Pełno mają tych coverów :3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo fajna piosenka. Ale i tak dalej słucham sobie NW. xD
Ban, bo co za problem założyć sobie anonimowego tt? Nikt na ciebie nie trafi. ._.

Ban, bo niech Ananas tu pisze, ja czytam i jakoś nie mam odnośnie tego wątów. e.e
Ogarniam jak trudno się tańczy i śpiewa jednocześnie. XD
XDD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g