Ban, bo niestety, gdy tylko próbuje się śpiewać choćby, kiedy ktoś jest na drugim końcu domu, to i tak skończy się na ustach zatkanych ręcznikiem ( a może to tylko kwestia (braku) talentu?)

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 200
Ban, bo niestety, gdy tylko próbuje się śpiewać choćby, kiedy ktoś jest na drugim końcu domu, to i tak skończy się na ustach zatkanych ręcznikiem ( a może to tylko kwestia (braku) talentu?)

Ban, bo mam to samo. Może nie zatykają mi ust, ale dają sygnały, że mam się zamknąć xD
Ban, bo u mnie różnie bywa
JUŻ 20.00?!? Dopiero co była 18.00...
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (30-05-2015 o 20h06)

Ban, bo WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STO LAT STO LAT MAKNĘ.

Ban, bo mnie tylko powiedzą po imieniu jak nucę, to wiem, że ma być cisza xD
Ban, bo gdy w miarę cicho nucę to jeszcze nic się nie dzieję, ale gdy zaczynam ćwiczyć od razu zaczynają mnie uciszać... Eh, trudno, nie ma talentu, nie ma śpiewania

Ban, bo ja zacznę nucić i już koniec xd
Ban, bo ja tam nucę zawsze, gdy słucham muzyki. Uciszają mnie zawsze, ale mam ich głęboko gdzieś, bo jestem przecież zatkana jaką inną muzyką. xD Natomiast wyję tylko, gdy dom jest pusty. XD Wiem, że głosu nje mam. xD
Ban, bo ja jak słucham to nie nucę xD
Ban, bo ja bardzo często otwieram okno, siadam na parapecie i zaczynam wyć, ale na moim odludziu mało kto to słyszy

Ban, bo Million voices na yt xD
Ban, bo mam dreszcze i nie wiem czy to z zimna, czy od piosenki. XD

Ban, bo oj. :<
Ban za nowy avatar,. c;
Ban, bo lubię tego aniołka ♥
Ban, bo chodzi o mojego aniołka na new avku?

Ban, bo akurat mojego z avka
ja się K-Popem nie interesuję, przykro mi :<
Ban, bo spoko
. Ja w Twoim nie widzę aniołka chyba, że zminiłaś (nawet mojego nowego mi nie wyświetla)

Ban, bo zmieniłam
I mam aniołka właśnie, Może jak się zalogujesz ponownie Ci wyskoczy?
Ban, bo nope - nadal to samo
Ale na fonie sis już działa...
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (30-05-2015 o 21h11)

Ban, bo Lay świetnie śpiewa. ♥

Ban, bo lecę na mecz. Dobranoc!
Ban, bo ja lecę czytać Sherlocka. Dobranoc!

Ban, bo Dobrej Nocy wszystkim, którzy idą ^^

Ban, bo ja lecę porysować (dotychczas tylko czytałam wasze wiadomości tutaj. ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). No branoc! ᶘ ᵒᴥᵒᶅ