Ban, bo posiadanie zwierzęta do tego prowadzi. Jak miałam chomika to nawet moja mama zaczęła z nim rozmawiać....
We are in noir

Strony : 1 ... 131 132 133 134 135 ... 200
Ban, bo posiadanie zwierzęta do tego prowadzi. Jak miałam chomika to nawet moja mama zaczęła z nim rozmawiać....

Ban, bo moja Pysia wami gardzi.
Ban, bo miałam chomiki. Ale dwa lata to zdecydowanie zbyt krótko jak na żywot zwierzęcia i nie jestem w stanie składać się do kupy co tak krótki czas. Ledwo przyzwyczaisz się, że jednego już nie ma zdycha kolejny. Stanowczo nie jestem w stanie. Dlatego mam kota, które żyją długo. Kanarki też, papugę też miałam. Tyle że po śmierci papugi kanarek osowiał, przestał śpiewać, był cichy i nazbyt spokojny. Weterynarz powiedziała, że ptaki przywiązują się tak samo jak ludzie do miejsc, w których byli z przyjaciółmi, więc dobrze byłoby zmienić jego miejsce. Wzięłam go do siebie bo jestem w pokoju bardzo dużo, dodatkowo ma wszędzie wiele kolorów, przewietrzony pokój, może stać na parapecie i słuchać ptaków zza okna. Od momentu jak go wzięłam znowu zaczął być ruchliwy i powoli wraca do ćwierkania, co mnie strasznie cieszy.
Ban, bo mój Axel ma to gdzieś xD
Ban za wyprzedzenie ;00
Ostatnio zmieniony przez Mineo (27-06-2015 o 16h00)

Ban, bo pies Mineoś jest cudny, głaskałabym :u
Ban, bo zwierzęta się mnie boją (szczególnie kot mojej koleżanki XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

Ban, bo ja na szczęście nie przywiązuje się tak bardzo do małych zwierząt i się cieszę, że znowu zaczyna ćwierkać ^^
Ban, bo my ze zwierzętami wiemy, że się nie lubimy.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (27-06-2015 o 16h03)

Ban, bo mimo wszystko zwierzęta to zwierzęta, a jak spędzasz z nimi trochę czasu to chcąc nie chcąc się przywiążesz. Mimo że może nie była to wiesz, ogromna miłość etc etc, ale było to zwierzę w moim posiadaniu, więc nie da się przejść obojętnie jak zdechnie D:
Mnie nie lubi 3/4 psów i łabędzie. Te gnojstwa mnie nie nienawidzą, ale ze wzajemnością :U
Ostatnio zmieniony przez nelumi (27-06-2015 o 16h04)
Ban, bo nie masz na instagramie hasztagu #INSTADOG. XDDD
Ban, bo i tak myślę, że za dużo tych hasztagów walę 

Ban, bo pls hasztagi ssą, mainstream i te sprawy
Ban, bo przypomniało mi się, że trzeba się bać, gdyż zaczął się sezon na disco polo O.O

Ban, bo disco polo jest spoko :U W Olsztynie jest nawet festiwal disco polo, hehu
Ban, bo u mnie w pobliskich miejscowościach jest sporo takich imprez ;0
Dobrze, że los oszczędził moje miasto.
Ponoć Krawczyk ma dzisiaj śpiewać xDD.

Ban, bo disko polo jest świetne do tańczenia i udawania, że się je śpiewa. XD Ale do słuchania? Nieeee, jak toto słyszę, to głowa mnie czasem boli. XD
W moim miasteczku na LLA ma występować Weekend, i mimo, iż mieszkam daleko od rynku, tp i tak będę to nieźle słyszeć. XD Ale spoko, zatkam się słuchawkami. XD
Ban, bo ja mam zamiar kiedyś dla czystego funu z kimś przejechać się na taki festiwal, bo czemu nie xD
Ban, bo ja nie mam zamiaru nigdy jechać na coś takiego.
Ban, bo ja tylko raz, z jakąś dobrą duszą do towarzystwa. Nie jestem może fanem takiej muzyki, ale pls, czemu nie C:
Ban za avatar, bo zawsze podobały mi się takie obrazki *o*
Ban, bo jeśli to do mnie, to dziękuję.
Ban, bo Nel mnie też by się przydał lepszy ten dzień...
Ban, bo dzisiaj jest nawet w porządku. Wczoraj tak strasznie bolały mnie plecy, że nawet oddychanie miałam ograniczone do płytkich wdechów. Noc/świt był zdecydowanie lepszy po pewnej rozmowie.
Rozchmurz się Seciu ♥
Ban, bo jestem w miarę rozchmurzona, wieczorem na koncercie się zrelaksuję ♥
Ban, bo czyim?
Ban, bo Liber i Natalia Szroeder. 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (27-06-2015 o 17h23)