Ban, bo unnie pewnie chodzi o to, że nie powinna się chwalić ocenami.

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 200
Ban, bo unnie pewnie chodzi o to, że nie powinna się chwalić ocenami.

Ban, bo ja jak zwykle uważnie czytam wiadomości i piszę tylko logiczne posty...albo i nie.
Ban, bo jestem dumna z unnie. <33

Ban, bo podoba mi się Twój nowy wygląd xD

Ban, bo podoba mi się twój nowy avek. XDD

Ban, bo mi już przestaje się podobać jako awatar xD Wprawdzie mam nowy, ale już nic kompletnie mi do niego nie pasuje xD

Ban, bo mi tam się podoba jako avek. 

Ban, bo powinni mnie ograniczyć z tymi wszystkimi zmianami ;-;

ban bo nie mam pojęcia który to już wątek banów

Ban, bo ja też
. Ktoś przestał pisać która to z kolei, więc trudno powiedzieć.

ban bo pewnie 50 któryś XD

Ban, bo właśnie się dowiedziałam, że siostra przeprowadza się do nas NA STAŁE. No cudownie, bachor będzie teraz wrzeszczeć co rano, dorośnie - będzie hałasował... Jeszcze chcą zająć mieszkanie na dole. A więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - Janek może wreszcie zmobilizuje się do remontu. Bo on wieczność nie chce mieszkać na górze. A wcześniej mu się nie chciało. Ale i tak nie jestem zadowolona.
ban bo współczuję 

Ban, bo słowa Ananaska brzmią trochę egoistycznie dla mnie 

ban bo czy ja wiem... dziś coś powoli przetwarzam dane XD

Ban, bo prostu odczułam, że jest nie wyrozumiała dla siostry i chroni swoich terenów jak pies.
Bez obrazy Ananasie xDDD

Ban, bo mogą i brzmieć, ale mnie to obchodzi tak bardzo, jak kolor gaci mojego pradziadka. Będzie znowu zamieszanie, będą ostre spiny (w związku z małą przeprowadzką), nie będzie za dużo spokoju. I znowu tato zje kilka talerzy. I znając życie będzie niezła kłótnia. Bo i Janek, i Kasia MUSZĄ postawić na swoim.
Kurde, spóźniłam się. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-05-2015 o 18h59)
ban bo nic mi się nie chcę tak naglę zmienię temat XD

Ban, bo no to kiepsko 

ban bo się z tym zgadzam 

Ban, bo moje stękanie musi być strasznie nudne, skoro Yubi chciała zmienić temat. Mówi się trudno - Lenie nie mogę się wyżalić przez komórkę, bo mnie gardło boli. xD
Idę poczytać, bo już nie wiem, co mam pisać. xD Może mi to na zdrowie wyjdzie. xD
INO cześć, Secia. Ja już się zmywam, więc będę off. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-05-2015 o 19h12)
Ban, bo cześć Yubin, Mineo, Pine i wszystkim online 
ban bo witaj stokrotko :* to było po prostu takie wtrącenie na inny temat haha XD wcale nie próbuję go zmienić

Ban, bo cześć cześć~
Ban, bo Pine i tak zwiała, więc tłumaczyć się nie masz komu 
Hej Nel
weekend wreszcie ♥
Ostatnio zmieniony przez Setarah (29-05-2015 o 19h24)