Ban, bo przesłucham przy okazji, dziś zostaję przy Swift ♥
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 200
Ban, bo przesłucham przy okazji, dziś zostaję przy Swift ♥
Ban, bo miałam się uczyć, a siedzę na MF.
Ban, bo na Swift to przy dobrych humorach mam nastrój i sobie śpiewam "be that girl for a month" i "look at that face you look like my next mistake" XD
Ban, bo fajny nowy awek 
Ban, bo od Swift lubię jeszcze "Everything has changed", "White horse" i " I belong to you". ♥
Ban, bo danke ♥
Ban, bo jak mnie wyprzedziłaś to akurat linki do Ciebie xDD "On jest tym wszystkim, czego nie chcę mieć" i "Ciągle w jej stronę coś przyciąga mnie", i "Wiem, że chcę więcej niż można mieć"
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (26-04-2015 o 22h25)
Ban, bo Froza zawsze ma fajne avki 
Ban, bo przesłucham, jak czas się znajdzie ;D
Ostatnio zmieniony przez Setarah (26-04-2015 o 22h26)
Ban, bo danke danke danke schön ♥
Ban, bo ni ma za co, jak to godomy ;D Ale sygna jest bardzo życiowa. 
Ban, bo dobranoc 
Ban, bo dobrej nocy 
Ban, bo ciekawe, czy jutro się wybiorę na wykłady xD
Ban, bo Dobranoc Lily. W sumie jutro chyba wciąż będę na wycieczce.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo jutro Cię wywali w momencie, w którym Beemoov wycieczkę usunie. O 6 rano będziesz miała dostęp, ale pewnie koło 12 ją cofną do stanu spoczynku i w tym momencie odświeżenie strony będzie się równało zakończeniu wycieczki ;D
Ban, bo pamiętam, tylko zazwyczaj wchodziłam później niż o tej 6. xD
I gdzieś pominęłam we wcześniejszych postach, że Secia nie mogła słuchać niedawno Rihanny, bo ostatnią płytę wydała 3 lata temu. Unapologetic z Diamonds i Stay. Set chyba mówiła nam, a nie Lily, więc Dobrano Set też. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (26-04-2015 o 22h45)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja się z Secią pożegnałam na privie, skoro już na privie dostałam pożegnanie xD Bo przecież Fro zazwyczaj się nie żegna i nie wita z nikim xDD
RYSIU, KTÓREGO SNAPA ZESCREENOWAŁAŚ? BO NIE WIEM, CO ZA FILMIK TAK CIĘ ZACHWYCIŁ XDDDD *wywołuję Rysia z lasu xD*
Ban, bo wywołałaś Rysia ;D Nawet nie wiem który, zescreenowałam ogólnie, bo fajne piosenki to chciałam mieć potem porównanie czy to to znalazłam, a nie wiedziałam wtedy, że wrzucasz tu linki ;]

Ban, bo dzisiaj znów coś jestem szybko zmęczona. </3
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo jak się wejdzie w jeden z moich linków to się cała playlista z Afery wyświetla 
Ban, bo w takim razie zaraz sobie obczaję ^^

Ban, bo na obecną chwilę najchętniej słucham "Jesteś mój", ale to wszystko zależy od nastroju ♥
Ban, bo właśnie też ją odpaliłam ;]

Ban, bo na obecną chwilę Natalię lubię najbardziej ♥ Adriana już się tyle nasłuchałam, że tylko dlatego nie jest ulubieńcem XDDD Mój psycho killer ♥
Ban, bo ten Adrian ma fajną mimikę twarzy ;D

Ban, bo psycho killer ♥ Ale w Konfrontacji bardzo ładnie przechodzi o psycho killer do przerażonego, dobrego człowieka (Jekyll i Hyde).