Ban, bo chcę gdzieś wyjść, a moja BFF nie uległa namowom olania jutrzejszych wykładów :< A JA MAM WOLNE I BYM POSZALAŁA W ŚRODĘ </33333
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 60 61 62 63 64 ... 200
Ban, bo chcę gdzieś wyjść, a moja BFF nie uległa namowom olania jutrzejszych wykładów :< A JA MAM WOLNE I BYM POSZALAŁA W ŚRODĘ </33333
Ban, bo więc jestem pierwsza
#hastagyoloczycoś 
Ban, bo fajną masz tę przyjaciółkę, że Ci telefon i kawę zabiera xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (22-04-2015 o 22h46)

Ban, bo lipaaaaaaaaaaaaa </3 Ciekawe, czy jakbym do kolegi napisała to wsiadłby w WKD-kę i przyjechał ♥
WŁAŚNIE, CO ZA CHAMSTWO. JA NAWET NIE WIEM, CO ONA WYSŁAŁA : O Jedyną rzecz, którą widziałam, wysłała do mojego kolegi i jestem taka zła, że nie zdążyłam jej zabrać telefonu! Pół sekundy mi zabrakło zanim się zorientowałam!
Ban, bo hehe, też te snapy dostałam ;]

Ban, bo co tam było??? Bo mi powiedziała, że oprócz story jeszcze coś wysyłała, no kurka no T^T
Ban, bo nie martw się, tylko zwykłe zdjęcia ;]

Ban, bo potwierdzam. Zniszczyła tylko Twoją reputacje, ale nieee, nie masz czym się martwić Froziu

Ban bo co tam reputacja ;')
Ban, bo ta jędza to mogła do Was nie wysłać połowy tego, co wysłała do tego chłopaka. O matko, zabiję ją. Na pewno coś do niego wysłała. Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.
Ban, bo hohohohoho
Ban, bo żartuje xD Chwaliła się, że jest złodziejką tylko xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (22-04-2015 o 23h17)

Ban, bo do Was to mogła się tylko chwalić, a do niego jakieś sugestywne piosenki wysyłać XD ONA TAK MA ;D
Ban, bo czy to źle? ;>>
Ban, bo tak xD Ja go lubię, ale większość moich i jej znajomych ze względu na to, co robił, zanim mnie poznał, ma o nim opinię dość niepochlebną (delikatnie mówiąc) i ona zawsze robi mu aluzje do tego, co wszyscy o nim sądzą i że nie ma u mnie szans "tak naprawdę". Albo w drugą stronę – daje jakieś teksty, że wyjdę na jakąś desperatkę i się jeszcze przestraszy xD Więc mam nadzieję, że jeśli pójdzie z nami w sobotę to nie będzie ani przestraszony, ani obrażony xD
Ban, bo powodzenia w podrywie xD
Ban, bo czwartek ;c
Ban, bo Iriś chyba pierwszy raz pamiętała, że po północy to już kolejny dzień xD
Ban, bo CZWARTEK ♥ Czwartek mam wolny, czwartki są piękne ♥ ♥ ♥
Ban, bo TAK! xD Właśnie spamuję wybory miss steampunk co drugą stronę <3 <3 <3 Warto było czekać z zatwierdzeniem wielkich zakupków missfashionowych do północy <3 <3 <3
OK, już nie, ale miałam swoje 5 minut ^^ Dosłownie. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-04-2015 o 00h18)
Ban, bo jak walnęłaś równo o północy to mógł serwer jeszcze nie załapać nowego dnia i Ci już wyzerować xD
Ban, bo nie dałam o północy, ale sześć po xD Więc pewnie jeszcze gdzieś tam błądzi moja miss, ale inne ją zapewne przykopały swoją ilością kupionych sukienek. xD
Ban, bo po jakimś czasie mignęłaś mi podwójnie, ale tylko raz, jak przeglądałam xD
Ban, ponieważ zaraz muszę ruszyć swoje szanowne cztery litery i wyjść, ale mi się nie chce xd

Ban, bo koniecznie muszę sprawdzić jak długo będę na tej wycieczce, bo nwm czy już mam kupować ciuchy. XD

Ban, bo wycieczka jest do 26 kwietnia.